Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gem og eksporter e -mails med Thunderbird

Der er en gratis måde at eksportere e -mails på med Thunderbird på Mac eller Windows. Derefter kan du tilføje din e -mailkonto og gemme e -mails fra din indbakke og udbakke som .eml -filer. Når dine e -mails er gemt som .eml -filer, kan du uploade dem til de fleste e -mailklienter, inklusive Outlook.

Inden du kan gemme dine e -mails som .emls, skal du:

Eksportér e -mails som .eml -filer

At gemme dine e -mails som .eml -filer virker på alle e -mailmapper i din indbakke og sendte e -mails.

1. Åbn mappen Indbakke, der indeholder de e -mails, du vil gemme og eksportere.
  2. Vælg alle de e -mails, du vil gemme.
  3. Højreklik, klik på Gem valgte e -mails, og vælg EML -format.
  4. Den sidste mappe, du oprettede, vises. Du skal muligvis søge efter den, hvis den ikke åbnes som standardmappe.
  5. Klik på Åbn . Dine e -mails gemmes som .eml -filer i mappen, afhængigt af antallet af e -mails kan dette tage et par minutter.

Gentag processen for alle e -mails i mapper, som du vil gemme og eksportere.

Importér .eml -filer til Outlook eller andre e -mailklienter

1. Åbn Outlook, opret nye mapper, hvor du kan gemme dine gamle e -mails. (Højreklik på det afsnit du ønsker > Ny mappe > Indtast mappenavn > Tryk på Enter .
  2. Fra din computer skal du åbne de mapper, hvor du gemte dine e -mails som filer.
  3. Træk og slip .eml -filerne i din nye Outlook -mappe. Dine .eml -filer føjes til Outlook som nye e -mails, som du altid kan få adgang til.

Du kan bruge den samme type proces til at flytte e -mailfiler til andre e -mailklienter.