Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gem og eksporter e-mails ved hjælp af Thunderbird

Der er en gratis måde at eksportere e-mails ved hjælp af Thunderbird på Mac eller Windows. Derefter kan du tilføje din e-mail-konto og gemme e-mails fra din indbakke og udbakke som EML-filer. Når dine e-mails er gemt som EML-filer, kan du uploade dem til de fleste e-mail-klienter, inklusive Outlook.

Inden du kan gemme dine e-mails som .emls, skal du:

Eksporter e-mails som EML-filer

At gemme dine e-mails som .eml-filer fungerer for alle e-mail-mapper i din indbakke og sendte e-mails.

1. Åbn mappen Indbakke, der indeholder de e-mails, du vil gemme og eksportere.
  2. Vælg alle de e-mails, du vil gemme.
  3. Højreklik, klik Gem valgte e-mails og vælg EML-format .
  4. Den sidste mappe, du oprettede, vises, du skal muligvis søge efter den, hvis den ikke åbnes som standardmappe.
  5. Klik på Åben . Dine e-mails gemmes som EML-filer i mappen, afhængigt af antallet af e-mails kan dette tage et par minutter.

Gentag processen for alle e-mails i mapper, du vil gemme og eksportere.

Importer .eml-filer til Outlook eller andre e-mail-klienter

1. Åbn Outlook, opret nye mapper, hvor du kan gemme dine gamle e-mails. (Højreklik i sektionen efter eget valg > Ny mappe > Indtast mappenavn > Tryk på Gå ind .
  2. Åbn mappen (e), hvor du gemte dine e-mails som filer, fra din computer.
  3. Træk og slip .eml-filerne i din nye Outlook-mappe. Dine .eml-filer føjes til Outlook som nye e-mails, som du kan få adgang til når som helst.

Du kan bruge den samme type proces til at flytte e-mail-filer til andre e-mail-klienter.