Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Genbrug din applikationspulje

Du kan genbruge din kontos applikationspulje.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Dedikeret IIS -applikationspulje til dine hjemmesider .

Bemærk: Hvis du ikke ser ikonet, skal du klikke på Vis mere i afsnittet for det domænenavn, som du vil bruge, og derefter klikke på Dedikeret IIS -applikationspulje til dine hjemmesider .

6. Klik på Genbrug .