Gendan en MySQL-database fra en anden vært

Du kan gendanne MySQL-databaser du har oprettet hos andre hostingfirmaer. Du har brug for SQL-filen fra det andet hostingfirma. Når du har gemt den fil:

  1. Opret en ny MySQL-database (Web og Classic / cPanel / Plesk).
  2. Importer din eksisterende SQL-fil (flere oplysninger).

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.