Gendan en server fra et snapshot

Du kan ikke gendanne servere direkte fra snapshots, som du opretter. Du kan imidlertid oprette en ny server ved hjælp af et snapshot og derefter destruere din gamle server, hvilket reelt set er det samme.

Opret en ny server

1. Klik på Opret server i Skyservere.
  2. Udfyld følgende sektioner og klik derefter på Tilføj:
    Indstilling Beskrivelse
    Vælg en størrelse Vælg hvilken størrelse server du vil anvende. Alt efter snapshottets størrelse kan du måske ikke oprette en server, som er mindre end den, du brugte til at oprette snapshottet med.
    Vælg et billede Klik på fanebladet Snapshots, og vælg derefter det snapshot, som du vil bruge.
    Sikkerhedsoplysninger Angiv et brugernavn til serveren.

Hvis du vil tilslutte med et SSH-nøglepar, skal du oprette en nøgle (Windows/Mac OS X), skal du klikke på Tilslut gennem SSH i stedet for, og derefter vælge den nøgle, som du vil bruge.

Ellers kan du angive en adgangskode.
    Dynamiske IP-adresser Vælg alle dynamiske IP-adresser, som du vil knytte til denne server.

Hvis du vil bruge den samme dynamiske IP-adresse som den server, du brugte til at oprette snapshottet med, kan du anvise IP-adressen til denne server, når den gamle er blevet destrueret.
    Andre muligheder Vælg, om du vil bruge Automatiserede sikkerhedskopieringer eller Tilføj start-script.

Destruer den gamle server

Medmindre du brugte en dynamisk IP-adresse på den gamle server, skal du opdatere alle domænenavne for at bruge den nye servers IP-adresse. Hvis du brugte en dynamisk IP-adresse, skal du anvise den til den nye server.

1. Klik på den gamle server.
  2. Klik på fanebladet Destruer.
  3. Klik på Destruer to gange.