Gendan en webapplikation fra en Installatron -sikkerhedskopi i min Linux -hosting

Hvis du installerede programmer på din Linux -hostingkonto via Installatron, kan du bruge Installatron til at lave sikkerhedskopier af disse apps. Du kan derefter bruge disse sikkerhedskopier til at gendanne din applikation til en tidligere tilstand.

Påkrævet: Installatron laver ikke automatisk sikkerhedskopifiler af dine applikationer - du skal allerede have oprettet en sikkerhedskopifil manuelt for at følge disse trin.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. på cPanels startside skal du vælge Webapplikationer , og derefter under Mine applikationer vælge den webapp, du vil gendanne (f.eks. WordPress i skærmbilledet herunder).
    vælg webapp
  5. På siden Installatron skal du vælge Mine sikkerhedskopier i øverste højre hjørne.
  6. Vælg dette ikon ved siden af den sikkerhedskopi, som du vil bruge:
    Klik på Gendan denne sikkerhedskopi
  7. Under Gendan til den oprindelige placering skal du vælge Fortsæt .
  8. Vælg Gendan .