Gendan et website fra en cPanel -backupfil i Linux -hosting

Du kan gendanne et hacket eller beskadiget website fra en sikkerhedskopi. Hvordan du fuldfører gendannelsen afhænger af, hvordan du oprettede sikkerhedskopien:

Jeg brugte ... Sådan gendanner du dit website ...
En manuel sikkerhedskopi, som jeg lavede i cPanel Følg trinnene i denne artikel
Site Backup SeGendan min hjemmeside ved hjælp af Site Backup
En lokal sikkerhedskopi (jeg har sikkerhedskopifilen på min computer) Se Upload dine filer via FTP

Bemærk: Ingen sikkerhedskopi? Kontakt en GoDaddy -guide for at få hjælp.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. Klik på Sikkerhedskopi på afsnittet Filer på cPanels startside.
  5. I området Gendan sikkerhedskopi i hjemmemappen skal du klikke på Gennemse og derefter vælge sikkerhedskopifilen (filnavnet slutter på tar.gz ) på din lokale computer.
  6. Klik på Upload . cPanel starter gendannelsen, og når du er færdig, kan du se en (lang) liste over alle de filer, der blev gendannet.