Hjælp

GoDaddy-hjælp

Gendan kunder på den aktive liste

Det er nemt at gendanne kunder, du har fjernet fra din liste med Pro Kunder. Data for kunder, du har gemt, slettes aldrig.

  1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Clients (Kunder) skal du klikke på Active Clients (Aktive kunder) og derefter vælge Archived Clients (Gemte kunder).
    Klik på Archived Clients (Gemte kunder) for at få vist listen
  3. Klik på kundeprofilen på listen Archived Clients (Gemte kunder).
  4. Klik på Unarchive (Slet).

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.