VPS4 Hosting Hjælp

Gendan min 4. generations server fra en sikkerhedskopi

Du kan altid gendanne din 4. generations server fra en manuel eller automatisk sikkerhedskopi.

Skal udfyldes: Du skal have mindst én manuel (efter behov) eller én automatisk sikkerhedskopifil for at gendanne serveren på denne måde.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, som du vil gendanne.
  4. Under Sikkerhedskopier ud for Server-sikkerhedskopier skal du klikke på Administrer.
  5. Klik på Efter behov (for at se de sikkerhedskopifiler, du har oprettet manuelt), eller klik på Automatisk (for at se de sikkerhedskopifiler, som vi har oprettet til dig).
  6. Klik på ikonet med de tre prikker for den fil, du vil gendanne fra, og vælg Gendan.
  7. Læs forklaringen, så du er sikker på, at det er det, som du vil. Fortsæt ved at indtaste en Ny adgangskode, som skal bruges sammen med den gendannede server. Dette kan være den samme adgangskode som den, du bruger nu, eller en ny. Du vælger selv. Uanset hvad skal din adgangskode overholde de angivne krav.
  8. Indtast den nye adgangskode i feltet Bekræft adgangskode.
  9. Klik på Gendan. Vi gendanner din server ved hjælp af sikkerhedskopifilen. Dette kan tage et par minutter, og når vi er færdige, vil du se siden med indstillinger for den gendannede server.