Gå videre til hovedindhold

Hjemmesider + Markedsføring Hjælp

Gendan min hjemmeside

Websites + Marketing website editor gemmer alle ændringer, mens du arbejder. Den laver automatisk en sikkerhedskopi, når du foretager større ændringer, f.eks. hvis du ændrer dit tema, udgiver din hjemmeside eller sletter en sektion. Nogle foretrækker desuden at oprette manuelle sikkerhedskopier (som også gemmes i din site-historik).

Advarsel: Når du gendanner din hjemmeside ud fra en sikkerhedskopi, forsvinder alle de ændringer, du har lavet på din hjemmeside efter den dato og det tidspunkt, hvor sikkerhedskopien blev lavet. Uploadede billeder, produkter eller aftaler, der administreres fra menuen på Dashboard, slettes ikke.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger > Sitehistorik.
  5. Hold musen over den sikkerhedskopi, som du vil gendanne data fra, og vælg Gendan. Når du har gendannet dit indhold, vises en bekræftelse i Hjemmesideprogram, og siden genindlæses.
    Knappen Gendan
  6. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.

Flere oplysninger