Hjemmesideprogram Hjælp

Gendan min hjemmeside

Website Builder website editor gemmer alle ændringer, mens du arbejder. Den laver automatisk en sikkerhedskopi, når du foretager større ændringer, f.eks. hvis du ændrer dit tema, udgiver din hjemmeside eller sletter en sektion. Nogle foretrækker desuden at oprette manuelle sikkerhedskopier (som også gemmes i din site-historik).

Advarsel: Når du gendanner din hjemmeside ud fra en sikkerhedskopi, forsvinder alle de ændringer, du har lavet på din hjemmeside efter den dato og det tidspunkt, hvor sikkerhedskopien blev lavet. Uploadede billeder, produkter eller aftaler, der administreres fra menuen på Dashboard, slettes ikke.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Hvis du ikke allerede bruger i hjemmeside-editoren, skal du vælge Hjemmeside og Rediger hjemmeside i menuen.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Site-historik.
  6. Før musen hen over den sikkerhedskopi, du ønsker at gendanne, og vælg Gendan. Når du har gendannet dit indhold, vises en bekræftelse i Hjemmesideprogram, og siden genindlæses.
    Knappen Gendan
  7. Vælg Udgiv for at offentliggøre ændringerne.