Administreret WordPress Hjælp

Gendan mit site

Vi sikkerhedskopierer dine Pro Administreret WordPress sites hver dag. Så længe du har mindst én sikkerhedskopi, kan du gendanne websitet.

Bemærk: Pro-konti er kun tilgængelige i USA og Canada. For at gendanne et Administreret WordPress site for en Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konto skal du se denne vejledning i stedet.

Advarsel: Gendannelse af et website fra en sikkerhedskopi sletter alle ændringer, du har foretaget, siden sikkerhedskopifilen blev oprettet.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil gendanne, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstillinger.
  4. Klik på Administrer i sektionen Sikkerhedskopier.
    klikke på administrer
  5. Klik på ikonet med de tre prikker på listen Sikkerhedskopieringshistorik for den sikkerhedskopi, du vil bruge, og vælg derefter Gendan. Du bliver måske nødt til at klikke på trekanten for at udvide listen med sikkerhedskopier og finde den ønskede.
    sikkerhedskopieringshistorik for administreret wordpress
  6. Vælg Gendan alle på listen Vælg en gendannelsestype..., og klik derefter på Næste.
  7. Sidste chance for at fortryde! Hvis du er sikker på, at du vil gendanne websitet, skal du klikke på Start gendannelse. Hvis ikke, skal du klikke på Annuller.
  8. Mens websitet gendannes, kan du klikke på Tilbage til alle sites for at gå tilbage til listen WordPress sites.