Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gendan mit site

Administrerede WordPress -konti tilbyder 30 dages sikkerhedskopiering af din WordPress -installations filer og database. Du kan vælge at gendanne dine filer, din database eller begge dele.

Advarsel: Alle ændringer, der er foretaget efter den valgte dato for sikkerhedskopiering, går tabt. Hvis du f.eks. Gendanner din database, vil emner som f.eks. Salgsfortegnelser, opslag og kommentarer, der er skrevet efter den sikkerhedskopidato, du har valgt , blive slettet.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. I afsnittet Administreret WordPress skal du vælge Administrer ved siden af det site, du vil gendanne.
  3. Fra menuen øverst skal du vælge Sikkerhedskopier .
    1. For at sikkerhedskopiere din konto nu, skal du vælge Sikkerhedskopier nu under Sikkerhedskopiér .
    2. For at sikkerhedskopiere og downloade visse filer eller databaser skal du vælge en dato under Sikkerhedskopieringshistorik. Vælg derefter Download sikkerhedskopi, og vælg den type sikkerhedskopi, du vil gendanne:

Vælg: Hvis dette har fundet sted:
      Filer Du har for nylig tilføjet, ændret eller opdateret temaer/plugins.
      Du har for nylig uploadet filer via sFTP.
      Du redigerede temaer/plugins ved hjælp af WordPress -editoren.
      Database Du har ændret nogle indstillinger, og dit site fungerer ikke længere.
      Du skal rydde op i en stor mængde nylig spam.
      Dit brugernavn/din adgangskode er blevet ændret uden at du ved det.
      Filer og database Dit website indlæser kun en hvid skærm.
      Din hjemmesides sikkerhed er kompromitteret.

4. Vælg Gendan .