Administreret WordPress Hjælp

Gendan mit site

Bemærk: Denne vejledning beskriver, hvordan du gendanner et Administreret WordPress-site med Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konti. Hvis du har en Pro Administreret WordPress-konto (kun tilgængelig i USA og Canada), skal du i stedet følge denne vejledning.

Administreret WordPress®-konti tilbyder 30-dages sikkerhedskopiering af dine WordPress-installationsfiler og database. Du kan vælge enten at gendanne dine filer eller din database – eller begge.

Advarsel: Vi gendanner dit site med en sikkerhedskopi for den dag, du vælger. Alle ændringer foretaget efter den valgte dato for sikkerhedskopiering vil gå tabt. Hvis du f.eks. gendanner din database, slettes elementer som salgsoptegnelser, posteringer og kommentarer, der er registreret efter den valgte dato for sikkerhedskopiering.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du ønsker at bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstillinger.
    Vælg indstillinger
  4. Klik på Administrer i sektionen Sikkerhedskopier.
    klikke på administrer
  5. I listen Vælg genoprettelsestype skal du vælge den type sikkerhedskopi, du vil bruge til gendannelse, og vælge en dato for hver af typerne:
    Vælg: Hvis dette har fundet sted:
    Filer Du for nylig har tilføjet, ændret eller opdateret temaer/plugins
    Du for nylig har uploadet filer via sFTP
    Du har redigeret temaer/plugins med WordPress-editoren
    Database Du har redigeret nogle indstillinger, og dit site ikke længere fungerer
    Du skal fjerne en stor mængde nyere spam
    Dit brugernavn/adgangskode er blevet ændret, uden at du har vidst noget om det
    Filer og database Dit site kun indlæser et hvidt skærmbillede
    Dit site har været udsat for et sikkerhedsbrud
    Advarsel: Gendannelse af databasen sletter alle nye poster, der er registreret efter sidste sikkerhedskopi.
  6. Klik på Gendan.