Gendannelse af filer efter sikkerhedskopiering

Når din sikkerhedskopiering er udført, kan du vælge mellem en automatisk gendannelse fra dashboardet eller at downloade dine sikkerhedskopierede filer og udføre gendannelsen selv.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Sikkerhedskopier.
  3. Klik på URL-adressen for det website, du vil gendanne en sikkerhedskopi for.
  4. Rul ned til den ønskede dato for sikkerhedskopiering, og klik på Gendan.
  5. Klik på Gendan filer automatisk.
  6. Marker afkrydsningsfeltet "Jeg accepterer at overskrive filerne", og klik på Gendan.
  7. Om nødvendigt skal du udføre den samme handling for at gendanne din database automatisk.
  8. Du modtager en e-mail, når gendannelsen af dit website er gennemført.