Hjælp

Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gendannelse af min Gen 3 administrerede eller fuldt administrerede server fra en sikkerhedskopi

Sikkerhedskopifunktionen på administrerede og fuldt administrerede servere gør at du kan gendanne din server i den tilstand den havde da du oprettede kopien (læs mere). Denne sikkerhedskopi er en afbildning af hele din server så du kan ikke gendanne individuelle filer – du kan kun gendanne hele serveren til dens tidligere tilstand. Dette overskriver alle ændringer foretaget siden kopien blev oprettet.

Advarsel: Du kan ikke fortryde en gendannelse. Når du gendanner din server, slettes alle data på den permanent og konfigureres ved hjælp af den sikkerhedskopi, du har oprettet.

For at gendanne af din administrerede eller fuldt administrerede server fra en sikkerhedskopi

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Genopret.
  6. Klik på Indsend.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.