Generer en CSR (Certificate Signing Request) til min cPanel-hosting

Du kan oprette en CSR (Certificate Signing Request) på din cPanel-konto, når dit domæne peger på hosting-produktet.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. I afsnittet Sikkerhed på cPanel-startsiden skal du klikke på SSL/TLS.
  5. Under CSR (Certificate Signing Request) skal du klikke på Opret, vis eller slet anmodninger om signering af SSL-certifikat.
  6. Udfyld felterne i afsnittet Generate a New Certificate Signing Request (CSR) (Generer ny CSR (Certificate Signing Request)).
  7. FeltBeskrivelse
    NøgleDetaljeret beskrivelse.
    DomænerDet fuldt kvalificerede domænenavn eller den URL-adresse, du vil sikre.
    Bemærk: Hvis du anmoder om et certifikat med jokertegn, skal du placere en asterisk (*) til venstre for det almindelige navn, som certifikatet skal gælde for. For eksempel *.coolexample.com.
    ByNavnet på den by, hvor din organisation er registreret/placeret. Anvend ikke forkortelser.
    StatNavnet på den stat, hvor din organisation er placeret. Anvend ikke forkortelser.
    LandDen landekode på to bogstaver fra International Organization for Standardization (ISO) som angiver, hvor din organisation er lovformeligt indregistreret.
    FirmaDit firmas lovformelige navn. Hvis du tilmelder dig som enkeltperson, skal du indtaste navnet på rekvirenten af certifikatet.
  8. Nederst på formularen skal du klikke på knappen Generate (Opret).

På den nye side vises din CSR i afsnittet Encoded Certificate Signing Request (Indkodet Certificate Signing Request). Du skal lave en kopi af CSR'en for at anmode om et SSL-certifikat.

Næste trin

Når du har oprettet en CSR, skal du anmode om et Standard-, Deluxe- eller Extended Validation-certifikat.