Generel forordning om databeskyttelse (GDPR)

(Tilbage til dine valg)

Pr. 25. maj 2018 føjes der nye funktioner til kontocentret for EU-borgere i henhold til den generelle forordning for databeskyttelse (GDPR). Disse funktioner omfatter mulighed for at:

Du finder flere oplysninger nedenfor.

Dataportabilitet

Du kan anmode om en kopi af dine personlige oplysninger i elektronisk format, som du kan tage med dig til andre tjenesteudbydere. Vi besvarer din anmodning inden for 30 dage i form af et link til et sted, hvorfra oplysningerne kan downloades.

(tilbage til toppen)

Lukning af konto og sletning af data

Du kan anmode om at lukke din konto. Følgende betingelser er gældende:

• Alle produkter og tjenester skal annulleres inden lukningen. Hvis kontoen indeholder aktive produkter eller tjenester, kan den ikke lukkes.
  • Alle Good As Gold-konti skal lukkes.
  • Alle tilgodehavender vil gå tabt.
  • Du kan ikke længere logge ind på din konto, når den er blevet lukket.

Når du lukker din konto, kan det tage op til 30 dage, før kontooplysningerne slettes. Efter sletning kan du ikke længere få adgang til din konto, og den kan ikke gendannes. Oplysninger, der er nødvendige for produkterne eller tjenesterne, du har købt, kan blive tilbageholdt, hvis det kræves til vores lovlige forretningsformål eller i forbindelse med juridiske krav eller krav om kontraktmæssige fortegnelser.

(tilbage til toppen)