SSL-certifikater Hjælp

Exchange Server 2010: Generér CSR'er (anmodninger om signering af certifikat)

For at udfylde din online-anmodningsformular om en SSL, skal du bruge en anmodning om signering af certifikat (CSR). Følg denne vejledning for at oprette en CSR for dit website. Når du har oprettet din CSR, skal du kopiere den og indsætte den i CSR-feltet på sidne til anmodning om SSL-certifikater.

Advarsel: Hvis du vil sikre mere end ét domænenavn, anbefaler vi, at du bruger et Unified Communications Certificate (UCC) til flere domæner med din Microsoft® Exchange Server.

Oprettelse af Din Anmodning om Signering af Certifikat — Exchange Server 2010

1. Start Exchange Management Console ved at vælge Start, Alle Programmer, Microsoft Exchange Server 2010 og derefter Exchange Management Console.
  2. Klik på + ud for Microsoft Exchange i det lokale miljø for at udvide listen over tjenester.
  3. Vælg Serverkonfiguration og vælg så Nyt exchangecertifikat.
  4. Angiv et brugervenligt navn til at identificere certifikatet, og klik så på Næste.
  5. I afsnittet Omfang af domæne skal du gøre ét af følgende:
    • Hvis din CSR er for et certifikat med jokertegn, skal du vælge Aktiver certifikat med jokertegn, angive roddomænenavnet for dit certifikat med jokertegn og klikke på Næste.
    • Hvis din CSR ikke er for et certifikat med jokertegn, skal du klikke på Næste uden at vælge noget.

Bemærk: Hvis din CSR er til et certifikat med jokertegn, skal du springe næste trin over.

6. I afsnittet Konfiguratiopn af Exchange skal du vælge følgende tjenester som du vil køre sikkert og derefter klikke på Næste:

Bemærk: Du skal vide præcis, hvordan din server er konfigureret for at kunne vælge de tjenester, som du har behov for at køre.

• Deling — Vælg dette hvis du vil bruge certifikatet til delegering i organisationsnetværk.
    • Klientadgangsserver (Outlook Web App) — Vælg dette hvis du har Outlook Web App på internettet, og indtast derefter de domænenavne du bruger til at få adgang til Outlook Web App.
    • Klientadgangsserver (Exchange ActiveSync) — Vælg dette hvis ActiveSync er aktiveret, og angiv sådet domænenavn du bruger til at tilgå ActiveSync.
    • Klientadgangsserver (Webtjenester, Outlook overalt, og Autodiscover) — Vælg dette hvis du bruger Exchange Webtjenester eller Outlook overalt, og angiv så hostnavnet for din organisation. Du skal også vælge om du ønsker tjenesten Autodiscover på internettet. Hvis du gør, skal du vælge en lang eller kort URL og så angive det domænenavn du bruger til at tilgå den.
    • Klientadgangsserver (POP/IMAP) — Vælg om du vil anvende POP/IMAP-tjenester internt og/eller eksternt. Angiv det domænenavn du bruger til at tilgå POP og IMAP-tjenester.
    • Unified Messaging-server — Vælg om du vil bruge et selvsigneret eller et offentligt certifikat med Unified Messaging og angiv så et fuldt kvalificeret domænenavn (FQDN) som du bruger til dine Unified Messaging-servere.
    • Hub Transport-server — Vælg om du vil benytte flere TLSer til at hjælpe med at sikre internetmail, eller om du vil bruge serveren til at håndtere indsendelse fra POP/IMAP-klienter. Uanset hvad du vælger, skal du angive din servers FQDN.
    • Ældre Exchange Server — Vælg om du vil bruge dine domænenavne fra ældre versioner af Exchange og angiv det domænenavn, der er knyttet til dine ældre servere.
  7. Vælg det almene navn (det primære navn på certifikatet), klik på Brug som alment navn og klik derefter på Næste.
  8. Udfyld følgende felter og klik så på Næste:
    • Organisation — Din organisations eller virksomheds fulde officielle navn.
    • Organisatorisk enhed - Organisationen i virksomheden, der er ansvarlig for certifikatet. Det er ikke nødvendigt at specificere en organisatorisk enhed, når der genereres en CSR.
    • Land/Område — Vælg det område hvor organisationen er officielt registreret.
    • By — Det fulde navn på den by hvor din organisation er registreret.
    • Delstat/provins — navnet på den delstat eller lignende område hvor din organisation er registreret. Hvis du ikke har en stat eller provins, skal du angive din by.
  9. Klik på Gennemse for at gemme din CSR på din computer.
  10. Find det sted hvor du vil gemme filen, angiv et filnavn og klik på Gem.
  11. Fra afsnitter Nyt Exchange-certifikat skal du klikke på Næste, Ny og derefter Afslut.
  12. Find din CSR og kopier og indsæt teksten i vores onlineformular.
    • Hvis du vil have en kopi, skal du højreklikke på .req-filen, vælge Åbn med og så vælge et tekstbehandlingsprogram såsom Notepad.
    • Indsæt hele teksten, inklusive ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- og ----END CERTIFICATE REQUEST---- i vores ansøgningsformular.

Hvis du vil vide mere om hvordan man anmoder om et certifikat i vores onlineformular, kan du se Anmod om mit SSL-certifikat eller Anmod om mit SSL-certifikat.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.