e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Generering af sporing af Google Analytics

Hvordan genererer du de korrekte Google Analytics UTM -parametre (også kaldet UTM -koder) i dine e -mails? GoDaddy Email Marketing Google Analytics Addon gør dette automatisk for dig!

Når du har indtastet dine domæner, GoDaddy Email Marketing skriver omhyggeligt de relevante parametre ind i alle webadresser i din kampagne. Disse variabler tilsluttes din Google Analytics -konto.