Generhvervelse af Udløbne Domænenavne

Du kan forsøge at forsøge at generhverve dit ejerskab af et topniveaudomænenavn (TLD) i henstandsperioden og i den efterfølgende genregistreringsperiode.. Udover prisen for forlængelse skal du muligvis betale et gebyr for generhvervelse af domænenavnet. Du kan læse mere i

For at Generhverve Udløbne Domænenavne

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. Fra menuen Domæner skal du vælge Udløbne domæner.
  4. Vælg domænenavnet/navnene, som du ønsker at generhverve.
  5. Klik på Recover.
  6. Vælg hvor lang tid du vil forlænge domænenavnet eller navnene med og klik så på Næste.

BEMÆRK: Forlængelsesperioder for flere domænenavne kan variere afhængigt af hvilke forlængelsesperioder domænenavnets registrant tillader.

7. (Valgfri) Vælg de indstillinger dor registrering og website som skal gælde for de domænenavne du forlænger.
  8. Gennemfør købsprocessen.