Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Afinstaller et SSL -certifikat fra min Linux -hosting

Før du uploader et nyt SSL -certifikat til dit site, skal du nogle gange afinstallere det gamle SSL -certifikat for at undgå fejl. Dette kan være nyttigt, når du bruger AutoSSL første gang på et site, da din gamle SSL måske ikke altid bliver tilsidesat.

Advarsel: Afinstallation af et SSL -certifikat kan medføre, at websitefunktioner, som er afhængige af kryptering, ikke længere fungerer. Vi anbefaler at installere din nye SSL umiddelbart efter for at minimere potentiel nedetid.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I hostingkontos dashboard skal du vælge cPanel -admin .
  4. På siden cPanel i afsnittet Sikkerhed skal du vælge SSL/TLS .
  5. I højre side af din skærm skal du under Installer og administrer SSL til dit site (HTTPS) vælge Administrer SSL -sites .
  6. Under Administrer installerede SSL -websites skal du i kolonnen Handlinger vælge Afinstaller for det certifikat, du vil afinstallere.
  7. Vælg Fortsæt .

En succesmeddelelse vil bekræfte, at din gamle SSL er afinstalleret. Du kan vælge Gennemse certifikater for at se SSL -certifikaterne på din server, herunder det SSL -certifikat, du lige har afinstalleret.