Besvarelse af tilbud på GoDaddy Auctions®

Køber og sælger kan besvare og indsende tilbud eller modtilbud på domæner på GoDaddy Auctions & reg ;.

Sælgeren kan acceptere, afvise eller imødegå dit tilbud, når du afgiver et tilbud på et domæne. Til gengæld kan du acceptere eller afvise ethvert modtilbud (ved ikke at svare) fra sælgeren. Du kan også indsende et tilbud, der er lavere end den anmodede pris, så længe det overstiger det mindste tilbudsbeløb.

Hvis sælgeren imødegår dit tilbud, skal du svare inden for syv dage ellers udløber tilbuddet. Sælgeren har 7 dage til at acceptere dit tilbud, selvom vedkommende sender dig et modtilbud. En sælger kan også bruge dit oprindelige tilbud til at skubbe deres notering til en 7-dages offentlig auktion . Hvis dette sker, indstilles dit tilbud som det første bud, og domænet føjes til din budliste.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Budliste , og derefter Budgivning .
  3. Vælg (# tilbud) for domænet.
  4. Hvis du afgiver et modtilbud, skal du vælge Tæller og derefter angive dit modbeløb i feltet Modbudstilbud .
  5. Vælg Modtilbud for at indsende. Sælgere er ikke forpligtet til at svare på tilbud eller modtilbud.
  6. Vælg, at du har læst, og godkend aftalen om de generelle servicebetingelser , GoDaddy -auktioner & reg; Medlemskabsaftale og prisstrukturen for GoDaddy -auktioner & reg; .
  7. Vælg Bekræft eller OK for at indsende dine valg.

Du kan acceptere, afvise, afgive et modtilbud eller ikke foretage dig noget, når du modtager et tilbud på et domæne, du sælger. Du har 7 dage til at acceptere en købers tilbud, selvom du sendte dem et modtilbud. Du har også mulighed for at skubbe din notering til en 7-dages offentlig auktion ved hjælp af køberens oprindelige tilbud som et åbningsbud. Alle tilbud udløber efter 7 dage, hvis der ikke træffes nogen handling.