Gennemgå dit website med brug af hostfiler

Når du tilføjer indtastninger til din hostfil, kan du se de filer, du uploadede til din hostingkonto, før du fortog ændringer i dit domænes navneservere. For at gøre dette skal du tilføje din hostingkontos IP-adresse som en indtastning for din computers host (din computer). Hvor denne fil er gemt, afhænger af dit operativsystem (OS):

Operativsystem Hostfilens placering:
Windows (8, 7, XP osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Macintosh OS X /private/etc/hosts
Linux /etc/hosts

Bemærk: For at kunne foretage ændringerne skal du muligvis kopiere din hostfil til en anden placering og derefter kopiere den tilbage til den oprindelige placering.

Tilføj nu en indtastning for din domæne-/hostingkonto i følgende format:

[din kontos IP-adresse] [dit fuldt kvalificerede domænenavn]

Eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com

Du kan også tilføje dit domænes www-version. Du kan tilføje denne version til samme linje, f.eks:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com

Hvordan du finder din IP-adresse, afhænger af hvilken hostingkonto du bruger:

Advarsel: Efter dit domæne er overført, skal du sørge for at fjerne indtastningen fra din hostfil. Hvis ikke du fjerner indtastningen og ændrer planer eller servere, vil du ikke være i stand til at gennemgå dit site.

Bemærk: Vi støtter ikke redigering af dine systemfiler, og gør du dette, er det på eget ansvar.