Gennemgang: Design af din onlinebutik

Når du har opsat Quick Shopping Cart®, er det tid til at konfigurere de forskellige dele af din webshop. Disse dele vises som knapper hen langs toppen af din skærm og får et flueben, så snart du er færdig med dem.

Vi har lavet tre gennemgange, der guider dig igennem etablering af din webshop. Først kan du se, hvordan du designer din butik.

Tid: 1 time.

Dine kunder danner sig ofte et førstehåndsindtryk, når de ser din butiksfacade. Hurtig indkøbsvogn kan hjælpe dig med at gøre et godt indtryk med en flot veldesignet butik. Med Hurtig indkøbsvogn har du mange muligheder for at tilpasse din sides fremtoning, men de følgende værktøjer er fundamentet for din butiksfacade:

• Skabelon
  • Skabelonbilleder
  • Firmaoplysninger på din butiksfacade
  • Format til Kategori og Produktside

I denne gennemgang opsætter vi butiksfacade for et firma, der sælger t-shirts. Vi vil have noget farvestrålende og iøjnefaldende, der tiltrækker vores kunders opmærksomhed.

Ændring af din butiks skabelon

I Hurtig indkøbsvogn er det let at ændre skabelon når som helst. Nye skabeloner giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige kombinationer af design og farver for at give din webshop et helt nyt look.

Sådan ændrer du skabelon

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På siden Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil redigere.
  4. Klik på fanen Skabeloner.
  5. Valgfrit: I menuen Forhåndsvisning vælger du det hjemmesideprogram, du vil bruge til forhåndsvisning af den nye skabelon.
  6. Valgfrit: I menuen Sortér vælger du Dato for at få vist de skabeloner, du har lavet for nylig. Vælg Navn for at få vist skabelonerne i alfabetisk rækkefølge.
  7. På fanen Skabelongalleri fører du nu musen hen over den skabelon, du vil anvende.
  8. Vælg de hjemmesideprogrammer, du vil føje skabelonen til, og klik på Anvend.
  9. For at kunne arbejde med din butik skal du – i området Min butik – føre musen hen over din skabelon og derefter klikke påArbejd på min butik.

Du kan se dine aktive skabeloner, som er live på internettet, ved at gå til fanen Mine skabeloner.

Ændring af din butiks skabelonbilleder

Alle Hurtig indkøbsvogns skabeloner har en samling standardbilleder, der hedder Skabelonbilleder. Men disse billeder kan ændres, hvis du ikke synes, de egner sig til din butiks look og image. Ligesom de andre mediebaserede valgmuligheder bruger dine Skabelonbilleder Mediegalleriet. Du kan få yderligere oplysninger under Brug af Mediegalleriet.

I stedet for at anvende standardskabelonbilledet af den dansende mand, kan vi i stedet anvende vores eget billede af ophængte t-shirts.

miniature

Sådan ændrer du skabelonbilleder

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På siden Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil redigere.
  4. Fra menuen Indstilling i sektionen Design vælger du Skabelonbilleder.

På vores t-shirtbutiks facade vil vi udskifte den dansende mand, som er billede 2.

miniature

5. Vælg det billede, du ønsker at udskifte, og klik på Skift billede.
  6. For at uploade et billede skal du gå til fanen Tilføj billeder og klikke på Gennemse. Find og markér det ønskede billede, og klik på Upload.

Bemærk: Hvis du allerede har uploadet det billede, du vil bruge, skal du vælge miniaturen af billedet i Galleriet.

7. På fanen Mine billeder vælger du nu det billede, du vil føje til din skabelon.
  8. Klik OK.
  9. For at ændre billedets visningsmåde skal du – på listen Vælg format – vælge et af følgende:

Bemærk: Den tilgængelige plads ses under miniaturen. Brug disse oplysninger, når du skal vælge, hvordan billedet skal formateres:

• Original — Bevarer billedets originalstørrelse og -formatering.
    • Skalér for at tilpasse — Tilpasser størrelsen på billedet, så den er magen til eller mindre end det originale billedes mål, mens formatforholdet bevares.
    • Stræk for at tilpasse — Tilpasser størrelsen på billedet, så det får samme mål, som det originale billede, mens formatforholdet ignoreres.
    • Billede i fliser — Dublerer billedet i fliser vandret og lodret inden for det tildelte område.
    • Vandrette fliser — Dublerer billedet i en række vandrette fliser. Den lodrette tilretning afhænger af skabelonen.
    • Lodrette fliser — Dublerer billedet i en kolonne af lodrette fliser. Den vandrette tilretning afhænger af skabelonen.
    • Skalér og tilskær — Bevarer billedets formatforhold, mens det skaleres større eller mindre, afhængig af den tilgængelige plads til billedet i skabelonen. Når et mål passer, og de andre mål enten passer eller overskrider den tilgængelige plads, beskæres billedet fra midten, så det kommer til at passe til den tilgængelige plads.
  10. Klik på Gendan oprindelig for at bruge standardskabelonbilledet.
  11. Klik på Slet billede for ikke at vise noget billede.
  12. Klik på OK for at gemme dine ændringer.

miniature

I vores eksempel med t-shirtbutikken har vores butik nu et billede af ophængte t-shirts i stedet for en mand, der lytter til musik.
  13. Klik på Forhåndsvisning for at se, hvordan din website kommer til at se ud, når du udgiver den.

Bemærk: Det er først, når du udgiver din butiksfacade, at dine ændringer går live på internettet. Du kan få yderligere oplysninger under

.

Konfigurering af firmaoplysninger på butiksfacade

Når du har valgt en skabelon, er det tid til at give dine kunder noget information om din forretning. De oplysninger, du giver, vil blive vist på din butiksfacade.

Sådan konfigurerer du firmaoplysninger til butiksfacade

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På listen Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil redigere.
  4. I menuen Opsætning i sektionen Firmaoplysninger klikker du på Navn, Logo, Kontaktinfo.
  5. Udfyld felterne med dit firmas oplysninger.

Her er oplysningerne om vores t-shirtfirma, som et eksempel. Du ville naturligvis udfylde disse felter med dit eget firmas oplysninger:

• Selskabsnavn: — Et hav af skjorter!
  • Slogan — Vi sælger så mange skjorter!
  • Adresse — 123 Test St., Phoenix, AZ 85001
  • Primær telefon: — (321) 555-4444
  • Alternativ telefon — (321) 777-6666
  • E-mailadresse — example@secureserver.net
  • År for copyright — 2011
  • Favoritikon — Et favoritikon vises ved siden af sidens URL i internetbrowsere. Når en bruger bogmærker din side vises dette ikon ved siden af linket.

miniature

• Logo
    miniature
  • velkomstbillede
    miniature
  • Fakturabillede 1 og 2

Fakturabillederne vises på vores kunders kvitteringer. Vi bruger vores logo her, men du kan bruge noget andet til din personlige butik.

Her kan du se t-shirtbutikkens facade , efter at vi har udfyldt disse oplysninger.
    miniature

Valg af sideformater til kategorier og produkter

Det sidste trin i designet af din butiksfacades grundelementer er at vælge, i hvilket format dine produkter og kategorier skal vises.

Sideformat til kategori
Sideformatet til kategori definerer, hvordan produkterne og kategorierne vises på dit site.

Sideformat til produkt
Sideformat til produkt definerer, hvordan produktet vises, når en kunde klikker på et produkt for at få mere information.

Hvis du ikke har tid til at føje billeder til dine produkter og kategorier enkeltvist lige nu, kan du tilføje et pladsholderbillede, som vises ved alle dine produkter og kategorier. Når du får tid, kan du så tilføje individuelle produktbilleder. Du kan få adgang til dem via menuen Opsætning under valgmuligheden Design ved at klikke på Standardproduktbilleder.

Sådan vælger du sideformater

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På listen Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil arbejde med.
  4. I menuen Opsætning – i sektionen Design – vælger du enten Sideformat til Kategori eller Sideformat til produkt.
  5. I sektionen Vælg sideformat til kategori eller Vælg sideformat til produkt skal du vælge et layoutformat. Du kan se forskellige layoutformater via sidemenuen eller den gule næste-pil.
  6. Klik OK.

Bemærk: Du kan se en forhåndsvisning af et bestemt sideformat til produkt ved at klikke på formatminiaturen. Det nuværende formatlayout vises i menuen Nuværende valg.

I eksemplet med t-shirtfirmaet har vi valgt sideformatet for kategorier: "3 kolonner ingen kant".

miniature

Eftersom hver t-shirt har flere forskellige valgmuligheder, der kan bestilles, har vi valgt "Format 2" i Sideformat til produkt.
miniature

Nu hvor du har designet din butiksfacade, skal du bare have nogle produkter på hylderne.

Fortsæt til artikel to: Opsætning af produkter.