Tilføj fysiske produkter

Tilføj fysiske produkter til din webshop, herunder detaljerede beskrivelser, priser, fotos, SKU'er, kategorier og forsendelsesoplysninger. Websites + Marketing -sites kan også tilføje digitale produkter, der kan downloades ( se abonnementer og priser ).

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit Dashboard skal du udvide Butik og vælge Produkter .
  4. Udfyld de resterende felter efter behov:
    • Udsalgspris : Viser udsalgspris med almindelig pris overstreget.
    • Momskategori : Vælg den afgiftskategori, der passer bedst til dit produkt. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje eller ændre momskategorisatser .
    • Synlig i min butik : Brug til / fra -knappen til at vise eller skjule produktet i din butik. Du kan indstille det til Nej for at skjule sæsonvarer, eller hvis du planlægger at vise flere produkter samtidigt senere.
    • SKU : Indtast et unikt SKU -nummer (Stock Keeping Unit) for at spore din lagerbeholdning og administrere relaterede fakturaer. Brug et nummereringsskema, du kan lide.
    • Kategorier : Hjælp kunder med at finde varer ved at oprette kategorier , såsom tøj, husholdningsartikler eller legetøj.
  5. Vælg Tilføj billede, eller slip en billedfil på feltet. Billeder er valgfri, men anbefales stærkt.
  6. Bemærk: Du kan tilføje op til 10 billeder. Billeder skal have JPG-, JPEG- eller PNG -format og må ikke overstige 10 MB hver. GIF -billeder understøttes ikke. (Selvom billeder kan være op til 5000 x 5000 pixels, vil deres maksimale visning være 1920 x 1080 pixels.)
  7. Brug fanerne til at tilføje flere oplysninger eller muligheder for dit produkt.
    • Beskrivelse : Tilføj oplysninger om produktet. manuelt, eller vælg Foreslå beskrivelse for at få en automatisk genereret.
      • Brug Foreslå beskrivelse for at få en AI-genereret beskrivelse til dit produkt. Du kan kopiere eller genoprette teksten ved at vælge Vis mig et andet kladde , og når du er tilfreds med resultatet, skal du vælge Indsæt .
      • Bemærk: Hvis du har mindst et produktbillede og en produkttitel, kan det hjælpe AI med at generere en mere præcis beskrivelse.
    • Lagerbeholdning & Valgmuligheder : Spor tilgængelige forsyninger og tilbyde kunderne produktvalg, såsom størrelse og farve. Hver indstilling kan have sin egen unikke pris og antal lagre.
    • Fragt : Tilføj pakkeforsendelsesvægt og -mål , når du tilføjer generelle forsendelsesmuligheder . For at bruge din butiks fragtindstillinger skal du vælge Beregn for mig ved hjælp af mine forsendelsesmetoder , ellers kan du vælge at sende en vare gratis eller angive en fast pris.
    • Søgemaskiner : Tilføjer automatisk et direkte link til dette produkt, som du kan ændre, hvis du vil.
  8. Vælg Gem, når du er færdig, eller Gem og tilføj en anden for at fortsætte med at tilføje produkter. Dine butiksopslag opdateres med det samme.

Du vender tilbage til siden Produkter , hvor du kan foretage yderligere ændringer.

• Vælg Hurtig redigering for at redigere alle dine produkter på én gang.
  • Vælgtre vandrette prikker -ikon for at oprette et indlæg på sociale medier om dit produkt, duplikere dit produkt eller fjerne det helt. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge flere produkter til fjernelse.

Videoen nedenfor giver et overblik over, hvordan du opretter din webshop, herunder tilføjelse af produkter, produktbilleder, priser, moms og forsendelsesmuligheder.