Gennemgang: opsætning af produkt

Denne artikel er en del af vores serie af Quick Shopping Cart®-gennemgange, der guider dig igennem etableringen af din webshops butiksfacade med Quick Shopping Cart. Klik her for at gå til begyndelsen.

Tid: 5 til 10 minutter pr. produkt.

Opsætning af produkter er det allervigtigste, når du etablerer din webshop. I denne guide viser vi dig, hvordan du hurtigt føjer produkter til dit katalog. Du kan også konfigurere avanceret produktinformation eller bruge funktioner som f.eks. produktrabat eller opsætning af lager.

Tilføjelse af produkter

Du kan hurtigt føje produkter til dit katalog med de grundlæggende oplysninger, du skal bruge for at komme i gang med at sælge online.

Sådan tilføjer du et produkt

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På listen Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil arbejde med.
  4. I menuen Administrér – i sektionen Katalog – vælger du Tilføj produkt.
  5. Hvis du ser en meddelelse om Produkttype, skal du vælge Vis ikke denne meddelelse igen og klikke på OK.
  6. Ved siden af Titel angiver du produktets navn.
  7. I rullemenuen Produkttype skal du vælge et af følgende:
    • Uafhængig — Indeholder grundlæggende funktioner for produkter og er egnet til de fleste produkttyper.
    • Kan downloades — Giver dig mulighed for at sælge digitale filer som produkter.
    • Konfigurerbar — Giver dig mulighed for at konfigurere produkter, der har forskellige varianter og valgmuligheder. (F.eks. hvis du sælger t-shirts i forskellige farver og størrelser.)
    • Pakke — Her kan du angive, om produktet må pakkes ned sammen med andre produkter, du har i dit katalog.
  8. Hvis du vil føje billeder til dit produkt, skal du klikke på et af følgende:
    • Vælg et billede — Her kan du vælge billeder og uploade dem til dit Mediegalleri.
      • Vælg Ét billede eller Flere billeder, og træk billedet eller billederne og indsæt oven på miniaturebilledet Klik og træk billede hertil. Klik til sidst på OK.
    • Upload nyt — Her kan du uploade nye billeder fra din computer.
      • Vælg den billedfil, du vil uploade, og klik på Åbn.
  9. Ved siden af Pris ($) angiver du den pris, kunderne skal betale for produktet.
  10. Ved siden af Vare-SKU angiver du varenummeret på dit produkt, som identificerer produktet på lageret og fakturaer.
  11. Du kan ændre afgifterne på produktet ved at vælge Momspligtigt produkt.
  12. Ved siden af Fuld beskrivelse laver du en beskrivelse af produktet.
  13. Hvis du vil have den beskrivelse, du lige har lavet, til at være produktets korte beskrivelse på din butiksfacade, skal du vælge Brug denne beskrivelse som kort beskrivelse.
  14. Valgfrit: Hvis du vælger Produkter, der kan downloades som din Produkttype, skal du gøre følgende:
    • I sektionen Indstillinger for produkter, der kan downloades klikker du på Upload ny. Vælg nu en fil til upload, og klik på Åbn.
    • Hvis du vil begrænse det antal gange, dine kunder kan downloade dit produkt, og den periode det kan downloades i, skal du vælge Begræns downloadantal og Begræns downloadperiode.
  15. Valgfrit: Hvis du vælger Konfigurerbar som din Produkttype, skal du gøre følgende:
    • Klik på fanen Muligheder.
    • I sektionen Konfigurerbare muligheder fra rullemenuen Tilgængelige muligheder vælger du en mulighed, og klikker på Tilføj.
    • Når du har angivet valgmuligheder og varianter, klikker på du Generér gitter, klik på OK. Du kan få yderligere oplysninger under
      .
  16. Valgfrit: Hvis du vælger Pakke som din Produkttype, skal du gøre følgende:
    • I sektionen Pakkede produkter klikker du på Tilføj.
    • Vælg de produkter, du ønsker at pakke med dette produkt, og klik derefter på OK.
  17. Klik OK.

Konfigurering af avanceret produktinformation

Du kan konfigurere avanceret produktinformation når som helst. Avanceret produktinformation omfatter funktioner som f.eks. produktrabat, opsætning af lager og opsætning af Google-produktsøgning.

Sådan konfigureres avanceret produktinformation

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Quick Shopping Cart.
  3. På listen Quick Shopping Cart klikker du på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil arbejde med.
  4. I menuen Administrér: I sektionen Katalog vælger du Produkter.
  5. Klik på det produktnavn, du vil redigere, og vælg derefter en af de følgende faner:
    • Billeder — Her kan du opdatere produktbilleder.
      • Hvis du vil opdatere dine produktbilleder, skal du klikke på Mediegalleri, og gøre følgende:
        • Vælg Ét billede eller Flere billeder, og træk billedet eller billederne og indsæt oven på miniaturebilledet Klik og træk billede hertil. Klik til sidst på OK.
      • Hvis du vise en tekst, når dine kunder fører musen hen over billederne, skal du – ved siden af Alternativ billedtekst – skrive teksten, der skal vises.
      • Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Avanceret prissætning — Giver dig mulighed for at opsætte tidsbegrænsede rabatter på produkter eller rabatter til kunder, som køber større mængder.
      • Hvis du vil opsætte tidsbegrænsede rabatter, skal du – i sektionen Udsalgspriser – klikke på Tilføj, og derefter gøre følgende:
        • Angiv enten en Udsalgspris eller Procentrabat, og angiv derefter Startdato og Slutdato.
      • Hvis du vil opsætte rabatter for kunder, som køber i større mængder skal du – i sektionen Gradueret prissætning – klikke på Tilføj, og derefter gøre følgende:
        • Angiv Minimumsantal, og angiv derefter den nedsatte Pris, du vil tilbyde dine kunder ved køb af dette minimumsantal.
      • Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Avanceret info/visning — Giver dig mulighed for at oplyse produktets tilstand, tilføje et producentnavn og ændre visningen af produktet.
      • Ved siden af Tilstand vælger du nu den tilstand, dit produkt er i på nuværende tidspunkt.
      • Hvis du vil føje et producentnavn til dit produkt, skal du – ved siden af Producent – klikke på Tilføj, og derefter gøre følgende:
        • Angiv producentnavnet, og klik på OK.
        • Hvis du vil angive producentens varenummer, skal du – ved siden af Producentens nr. – angive producentens varenummer.
      • Hvis du vil vise dit produkt på sidebjælken Interessante varer på din butiksfacade, skal du – i sektionen Visning – vælge Interessant produkt.
      • Hvis du vil fjerne dit produkt fra din butiksfacade, skal du – i sektionen Visning – vælge Skjul.
      • Hvis du vil have dit produkt vist i Google-produktsøgning skal du – i sektionen Visning – vælge Vis i Google-produktsøgning. Du kan få yderligere oplysninger under
        .
      • Hvis du vil angive stregkodenummeret på detailvarer, du har til salg, skal du – i sektionen Identifikationsnumre angive UPC, ISBN eller EAN.
      • Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Levering/Lagerbeholdning — Her kan du angive præferencer for levering af dit produkt og konfigurere lagerbeholdning.
      • Hvis dine kunder skal betale for at få tilsendt dit produkt, skal du vælge Betaling for levering.
      • I sektionen Leveringsmetode skal du nu vælge, om produktet skal sendes med Pakkepost eller Fragtfirma.
      • Angiv produktets Vægt (gram), Længde (mm), Bredde (mm) og Højde (mm).
      • Hvis du ikke vil have, at produktet pakkes i samme kasse som andre produkter, skal du vælge Sendes i separat kasse.
      • Hvis du sælger medievarer som f.eks. cd'er, dvd'er og disketter, skal du vælge Kan sendes som Media Mail (service, der tilbydes af det amerikanske postvæsen).
      • Hvis du vil tilbyde levering af dit produkt i udlandet, skal du klikke på Aktivér international levering. Du kan få yderligere oplysninger under
        .
      • Hvis du vil aktivere muligheden for at holde øje med antal produkter på lager, skal du – i sektionen Hold øje med lagerantal – vælge Ja, og derefter gøre følgende:
        • Hvis det skal være muligt for dine kunder at bestille et produkt, når det er udsolgt, skal du vælge Tillad reservation.
        • Ved siden af Antal disponible angiver du nu den mængde af det pågældende produkt, du har på lager.
        • Ved siden af E-mail, hvis færre end angiver du det mindste antal på lager, der skal være, når du vil gøres opmærksom på det lave antal via en e-mail.
      • Hvis du vil tilføje et varedepot, der tilbyder afhentning i pakkeboks, skal du klikke på Tilføj ved siden af Varedepot. Du kan få yderligere oplysninger under
        .

Varedepot vises kun, hvis du har valgt Pakkepost som Leveringsmetode.

• Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Valgmuligheder — Her kan du tilføje valgmuligheder for dit produkt. (Du kan f.eks. tilføje forskellige størrelsesvalg.)
      • Hvis du vil føje valgmuligheder til dit produkt, skal du gøre et af følgende:
        • I sektionen Valgmuligheder vælger du en eksisterende valgmulighed på rullemenuen og klikker derefter på Tilføj.
        • Klik på Tilføj valgmulighed.

Bemærk: Du kan få yderligere oplysninger om produktindstillinger og konfigurerbare produktindstillinger under

.

• Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Kategorier — Her kan du organisere produkterne på din butiksfacade.
      • For at tilføje en ny kategori skal du klikke på Ny kategori eller vælge en eksisterende kategori, som dit produkt skal høre ind under. Du kan få yderligere oplysninger under
        .
      • Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Egenskaber — Her kan du føje en beskrivende etiket til produktet.
      • Klik på Tilføj, hvis du vil føje egenskaber til dit produkt. Du kan få yderligere oplysninger under
        .
      • Når du er færdig med at konfigurere produktet, klikker du på OK.
    • Relaterede varer — Giver mulighed for krydssalg med andre produkter i dit katalog.
    • Bedste tilbud — Giver dig mulighed for at opsælge dit produkt med andre produkter i dit katalog.
    • Søgemaskineoptimering — Her kan du føje metadata til dit produkt med henblik på søgemaskineoptimering.
  6. Klik OK.

Hvis du vil tilføje eller opdatere flere produkter samtidigt, kan du se, hvordan det gøres, her

Du kan få yderligere oplysninger om produkter under

Gå tilbage til del et: Design din butiksfacade.
Fortsæt til del tre: Konfigurering af ordreekspedition.