Genskab adgang til "Mit domæne" eller "Min konto"

Indsend en anmodning om igen at få adgang til dit domæne eller din konto, hvis du:

• Har mistet adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
  • Ikke kunne bekræfte dit ejerskab af kontoen med hjælp fra en GoDaddy-guide.
  • Ikke har adgang til kontoen med dit domæne, og du står angivet som registranten.

Bemærk: Hvis du har adgang til den e-mailadresse, som er knyttet til din konto, men ikke kan logge på, så prøv at nulstille din adgangskode.

1. Besøg vores side Få adgang til mit domæne eller min konto igen, og vælg Kom i gang.
  2. Under Domænenavn(e), du ønsker adgang til skal du indtaste dit/dine domænenavn(e), og derefter klikke på Næste.
    • Hvis du prøver at få adgang til din konto, skal du sælge alle domæner, der er knyttet til din konto.
  3. Under Din kontaktinformation skal du indtaste dit fornavn, dit efternavn, din e-mailadresse og dit telefonnummer og derefter vælge Næste.
    • Hvis du anmoder om adgang til et domæne, skal du indtaste en anden e-mailadresse end den, der er knyttet til dit domæne.
  4. Under Angiv Identifikation skal du uploade et indscannet eller digitalt farvebillede af dit offentligt udstedte billed-id. Hvis du anmoder om adgang til et domæne, men du ikke er registranten, skal du indsende identifikation for både registranten og dig selv. Vælg Næste.
    • Vent ... hvorfor skal I bruge mit id? Vi skal bruge dit id for at sikre, at du er domæneejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttet og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger om disse krav i vores Servicebetingelser.
  5. Under Firmaoplysninger skal du bekræfte, om et firma står angivet som kontoejeren/domæneregistranten, og derefter klikke på Næste.
    • Hvis du klikker på Ja, skal du indtaste din virksomheds navn og uploade et offentligt udstedt dokument til virksomhedsidentifikation.
  6. Tilføj evt. yderligere oplysninger, og klik derefter på Næste.
  7. Under Bekræftelse og aftaler, ved siden af hver erklæring, skal du markere afkrydsningsfeltet.
  8. Besvar sikkerhedsspørgsmålet, og klik derefter på Udfør. Du hører fra os inden længe!

Bemærk: Hvis du ikke har et domænenavn og har brug for hjælp til at få adgang til din konto, skal du kontakte vores GoDaddy-guider for at få hjælp.