VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Genstart din server

Hvis du ikke kan genstarte din server manuelt, kan du genstarte den ved at bede om at få den tændt og slukket igen.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Power.
  5. Klik på Genstart.

Næste trin


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.