Genstart min domæneoverførsel til GoDaddy

Hvis der er en fejl med din domæneoverførsel til os, vises den som en status på siden Overførsler ind i din Domæneadministration. Når du har løst fejlen, skal du besøge siden Overførsler ind igen og genstarte overførslen.

Du kan genstarte overførslen af domænenavnet, når du har løst fejlen.

Bemærk: Overførsler er aktive, indtil de er gennemførte, eller indtil de udløber (30 dage efter købsdatoen for overførslen).

1. Log ind på siden Mine produkter.
  2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle.
  5. Administrer alle

6. I menuen Domæner skal du vælge Overførsler ind.

Kontrollér status for overførsel ind

7. Hvis der er et problem med din overførsel, vises der en tydelig meddelelse om det på siden Overførsler ind:
  8. Siden Overførsler ind

9. Når du har løst problemet, skal du besøge siden Overførsler ind igen, hvor du kan klikke på Genstart overførsel.

Bemærk: Hvis overførslen ikke er angivet (f. eks. hvis den er udløbet), eller indstillingen Genstart overførsel ikke vises, skal du kontakte vores supportafdeling for at få hjælp.

10. Klik på OK. Så genstartes overførslen.

Bemærk! For overførsel af .au-domænenavne sender vi den nødvendige e-mail med bekræftelse af overførslen til din registrant-e-mailadresse.

Efter at du genstarter en overførsel, skal du godkende den. Yderligere oplysninger findes i Overfør mit domæne til GoDaddy.