Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Genstart min indgående domæneoverførsel

Hvis der er en fejl med din indgående domæneoverførsel til os, vises den som en status på siden Overførsler i din Domæneadministration. Når du har foretaget fejlfinding på fejlen , kan du genstarte overførslen af domænenavnet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I menuen Domæner skal du vælgeFlytninger:
    vælg Flytninger i menuen Domæner
  3. Under overskriften de Ventende Overførsler, vælg overførsler i.
    overførsler ind eller ud
  4. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil gennemgå. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  5. Vælg Genstart overførsel .
  6. Vælg Ja, genstart overførsel .

Du får vist en advarsel "Overførsel genstartet", som fortæller dig, at indgående domæneoverførsel er blevet genstartet til behandling.