Få en godkendelseskode til at flytte mit domæne fra GoDaddy

Du skal have din godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle), før du flytter dit domæne fra GoDaddy. Du vil ikke kunne flytte dit domæne, hvis det stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere flytning, eller en opdatering af kontaktoplysninger for registrant. Du kan stadig få din godkendelseskode i disse tilfælde og til flere domæner ad gangen ved at oprette en eksporterbar liste.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg det domæne, du vil flytte, for at gå til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Flyt domæne fra GoDaddy. Hvis dit domæne ikke er berettiget til en flytning, kan du oprette og downloade en eksporterbar liste i stedet for.
  4. Gennemgå tjeklisten for flytning, og vælg Fortsæt med flytning. Hvis dit domæne slutter med .UK, skal du indtaste IPS-tag for din nye registrator og dernæst vælge Gennemfør flytning.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse aktiveret i din konto over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrants e-mailadresse.

5. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden.
  6. Vælg Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  7. Vælg Vend tilbage til domænelisten for at gå tilbage til din liste over domæner, eller vælg Annuller flytning for at gå tilbage til listen med domæneindstillinger.

Relateret trin

• Giv godkendelseskoden til din nye registrator for at fortsætte flytningen.
  • Opret og download en eksporterbar liste for at få fat i godkendelseskoderne til dine domæner.