Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kom godt i gang! Konfigurer intuitive betalinger for WooCommerce

Følg trinnene nedenfor for at konfigurere dit Intuit Payments -plugin, så du kan begynde at acceptere betalinger via Intuit.

Påkrævet: Intuit -betalinger er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

1. Opret Intuit -app
  2. Du starter med at oprette en gratis forbindelsesapp med Intuit.

3. Opret forbindelse til Intuit
  4. Derefter forbinder du plug -in Intuit -betalinger på din hjemmeside med den nye forbindelses -app.

5. Om kreditkortindstillinger
  6. Nu kan du konfigurere indstillinger baseret på, hvordan du modtager betaling. Denne artikel vil lede dig gennem indstillingerne for at tage kreditkortbetalinger.

7. Om eCheck -indstillinger
  8. Og denne artikel vil forklare indstillingerne for at acceptere betaling via eCheck.