Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Guidet tur for Linux-hosting

Velkommen til Linux-hosting! Din konto er helt klar til brug, så lad os se nærmere på de steder, du behøver kende til – derefter er du klar til hurtigt og nemt at opbygge din hjemmeside!

Bemærk: Har du endnu ikke konfigureret din konto? Intet problem – følg trinnene i denne hjælpeartikel, og vend derefter tilbage til den guidede tur.

• Først kaster vi et blik på din Linux-hostingkontos Dashboard. Det er her, du starter, når du har oprettet en konto, og du kan nå alle de gode sager herfra.
  • Som det næste kigger vi på WordPress, den mest populære app til hjemmesideudvikling i verden.
  • Derefter retter vi opmærksomheden mod cPanel. cPanel er den kraftfulde app, der kører i baggrunden, og som du kan bruge til at administrere mange af de tekniske aspekter, der holder din hjemmeside kørende.
  • Til sidst giver vi dig en liste over de vigtigste ting, der skal gøres som det første, f.eks. opsætning af sikkerhed og sikkerhedskopiering af hjemmesiden. Derefter er du helt klar til at gå i gang med at opbygge din hjemmeside.

Start turen!

Er du klar? Lad os gå til din kontos Dashboard.