Kom godt i gang med WordPress

Millioner af hjemmesider kører på WordPress, fordi det er alsidigt, effektivt og brugervenligt. Følg trinnene nedenfor for at få dit WordPress -website op og køre.

Bemærk: Hvis din hostingplan ikke følger med WordPress, skal du først installere WordPress.

1: Vælg et WordPress -tema

Temaer bestemmer dit websites generelle udseende og følelse, såsom skrifttyper og farver, og de har forskellige funktioner. Du kan gennemse tusindvis af gratis og premium WordPress -temaer for at finde det bedste til dit site.

2: Tilføj sider til dit site

Planlæg en oversigt over dit site på forhånd, og gruppér lignende oplysninger på samme side. Du kan f.eks. Tilføje sider Hjem, Om os, Kontaktpersoner og Galleri for at nævne nogle få. Du kan også se andre virksomheder fra din branche for at se, hvilke sider de har på deres website.

3: Føj indhold til din side

Når du har tilføjet alle dine sider, er det tid til at beskrive din virksomhed. Byg hver side med tekst, billeder, udtalelser og andre typer indhold, der passer til siden.

4: Vælg din hjemmeside

Det næste trin er at konfigurere din hjemmeside i WordPress. Denne side vises som standard, når nogen besøger dit site.

5: Tilføj sider til navigationsmenuen

Hjælp dine kunder med at navigere rundt på dit website ved at tilføje sider til navigationsmenuen.