GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sådan henter du en CSV -fil fra Excel til GoDaddy Email Marketing

Det er nemt at hente en CSV -fil fra et Excel -regneark! Du skal bare starte med dit dokument åbent i Excel eller et hvilket som helst regnearksprogram, du bruger. Gå til menuen Filer øverst til venstre på siden, vælg Gem som ... og vælg derefter den indstilling, der ændrer filtypenavnet .csv . Det vil sandsynligvis også nævne noget i retning af kommaseparerede værdier . Det giver dig en CSV -fil, der nemt kan importeres til dit GoDaddy Email Marketing -abonnentområde.