GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sådan henter du en CSV -fil fra Excel eller Numbers

Det er nemt at hente en CSV -fil fra et Excel -regneark! Du skal bare starte med dit dokument åbent i Excel eller Numbers. Gå til menuen Filer øverst til venstre på siden, vælg Gem som ... og vælg derefter den indstilling, der ændrer filtypenavnet .csv . Det vil sandsynligvis også nævne noget i retning af kommaseparerede værdier . Det giver dig en CSV -fil, der let kan importeres til dit GoDaddy Email Marketing -abonnentområde.