Giv andre adgang til min GoDaddy-konto

Du kan give en anden person, fx din webdesigner eller udvikler, adgang til din GoDaddy-konto uden at afsløre din adgangskode eller betalingsoplysninger. Disse delegerede kan også købe produkter til din konto, hvis du giver tilladelse til det.

Hvis du er designer eller udvikler med behov for adgang til en anden persons konto, kan du anmode om det fra kontoejeren.

Denne artikel antager, at du ejer kontoen. Repræsentanter skal have en GoDaddy-konto for at acceptere din invitation til at opnå adgang til din konto. Ved accept af din invitation bliver de bedt om at logge ind eller oprette en konto, hvis de ikke allerede har en.

1. Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på Kontoindstillinger og derefter på Adgang for delegerede.
  2. I området Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Giv adgang.
  3. Udfyld følgende felter:

Felt Gør følgende...
    Navn Indtast navnet på den person, du giver adgang til. Navnet vises i den e-mailinvitation, personen modtager, og på din liste over personer, der har adgang til din konto.
    E-mail Indtast personens e-mailadresse. Det behøver ikke være e-mailadressen til deres GoDaddy-konto, men for at acceptere din invitation skal personen have en konto hos os. Når delegerede uden en GoDaddy-konto accepterer din invitation, beder vi dem oprette en konto.
    Adgangsniveau Vælg det adgangsniveau, du vil tildele den delegerede. Hvis du ønsker flere oplysninger om, hvad det giver den delegerede mulighed for (eller ikke mulighed for), skal du se
    .
  4. Klik på Inviter.

Vi sender personen en invitation pr. e-mail til at få adgang til din konto. Når personen accepterer, giver vi dig besked. Ingen yderligere handling er påkrævet fra din side.