Giv mappetilladelser for delegerede

Når du har givet stedfortræderadgang til en anden kunde hos GoDaddy, kan denne tilgå din konto på dine vegne på det niveau, du vælger. Alle adgangsniveauer giver delegerede tilladelse til at administrere dine domænenavne. Du kan fintune domæneadgangen yderligere ved at angive forskellige tilladelsesniveauer til domænemapper, du har oprettet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst, og så Administrer mapper.
  3. Vælg blyantsikonet ud for den domænemappe, du vil redigere.
  4. Gå til Administrationsadgang og Overførselsadgang skal du flytte ikonet til Til eller Fra for at skifte tilladelser for hver delegeret.
    Adgangsniveau Tilgængelige handlinger
    Administrationsadgang
    • Opdater kontaktoplysninger
    • Rediger navneservere
    • Rediger hostnavne
    • Rediger viderestilling
    • Lås eller oplås
    • Rediger indstillinger for automatisk fornyelse
    • Administrer underdomæner
    Overfør adgang
    • Overfør til en anden konto hos GoDaddy
    • Overfør til en anden registrator
    • Slet domæner
    • Sælg domæner på auktion

Bemærk: For at redigere niveauet administrationsadgang skal du slå administrationsadgang fra i mappen Alle domæner for alle delegerede.

5. Klik på Gem.