Giv min webside en bedre placering i søgninger

Der er ingen skudsikker måde til at forbedre din websides placering i søgemaskineresultaterne, men vores planer Business, Business Plus og eCommerce giver dig et værktøj til søgemaskineoptimering. Det hjælper dig med at tilføje flere oplysninger om din webside for at fange søgemaskinernes digitale opmærksomhed.

Hvis du har Personal-planen, kan du sammenligne den med vores SEO-udstyrede planer og overveje at opgradere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på knappen med tre bjælker øverst til venstre.
    Klik på knap med tre bjælker øverst til venstre
  3. I menuen i siden skal du klikke på Søgemaskineoptimering.
    klik på Søgemaskineoptimering
  4. Klik på Begynd at optimere. Hvis du har Personal-plan, vises denne knap ikke, og de data du indtaster i feltet Beskrivelse bliver ikke gemt.
    Klik på Begynd at optimere
  5. Din websides navn indsættes automatisk i formularen. Følg de trinvise instruktioner for at tilføje flere oplysninger.
    udfyld formularen
  6. Når du har udfyldt formularen, skal du klikke på Udgiv nu for at tilføje formularens oplysninger til din webside, eller hvis du ikke er helt færdig, kan du klikke på Udgiv senere.
    Udgiv opdateringer
  7. Når du har udgivet SEO-oplysningerne, kan de fleste af de tilføjede oplysninger kun ses af søgemaskiners webcrawlere. Men den beskrivende sætning, du har skrevet, inkluderes dog på din hjemmeside.
    tilføjet beskrivelse