Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

GoDaddy Studio Teams er ved at blive pensioneret

GoDaddy Studio Teams er en funktion, der findes i iOS GoDaddy Studio -appen, som giver abonnenter mulighed for at tilføje op til 30 teammedlemmer til at samarbejde om GoDaddy Studio -projekter. Funktionen ophører tidligt i 2023, men vi giver alle vores Teams -abonnenter 6 måneders gratis adgang til GoDaddy Studio PRO, når deres Teams -abonnement er udløbet.

Hvorfor går holdene på pension?

Teams blev oprettet af Over, før GoDaddy købte virksomheden og omdøbte produktet til GoDaddy Studio. Den var kun tilgængelig på iOS og havde en meget lille abonnentbase. Brug af hold er siden gået tilbage. Som sådan har vi besluttet at trække funktionen tilbage, hvilket vil hjælpe os med at forenkle og strømline GoDaddy Studio.

Hvad sker der med mit abonnement?

Dit GoDaddy Studio Teams -abonnement fortsætter med at fungere indtil din næste faktureringsdato. Derefter har du fri adgang til PRO -funktionerne i 6 måneder - du behøver ikke at abonnere igen, før din gratis 6 måneders adgang er slut.

Hvornår går holdene på pension?

I første kvartal af 2023 fjerner vi vores kunders mulighed for at abonnere på Teams. Hvis du allerede har et Teams -abonnement, har du adgang til det indtil din næste faktureringsdato. Du kan finde din næste faktureringsdato ved at logge på din GoDaddy -konto og rulle, indtil du ser GoDaddy Studio.

Hvad betyder det for mig?

Når Teams er fjernet, vil dine teammedlemmer ikke længere kunne:

  • Få adgang til deres delte mapper og projekterne i disse mapper
  • Kommenter projekter
  • Få adgang til GoDaddy Studio PRO (selvom alle medlemmer får et 6-måneders PRO-abonnement, når først vi fjerner Teams)

Hvad sker der med projekter, der er gemt i mine Teams -mapper?

Alle teams ejere får en kopi af hver ikke-private Teams-mappe og alle projekterne i den. Mappeskabere får en kopi af alle de mapper, de har oprettet, og alle projekterne i disse.

Hvis et teammedlem vil beholde et projekt i en mappe, som de ikke oprettede, skal de manuelt føje projektet til deres personlige mappe.

Flere oplysninger