Kundestyring Hjælp

GoDaddy supportserklæring

GoDaddy har lokket med sin prisvindende support i årevis, men vi ønskede at dokumentere på skrift, hvad det betyder for os (og hvad du kan forvente).

Hvad betyder "World-Class Customer Support"?

Det betyder at vi er her for dig: Den initiativrige, virksomhedsejeren. Personen, der ikke kun drømmer men handler. Det betyder vi vil hjælpe dig med at komme på nettet og nå dine forretnings- og personlige mål. Vi er her for at hjælpe med vores prisbelønnede gratis support. Uanset om du bare vil vide mere eller hvis du har et teknisk problem bliver du altid behandlet med respekt, høflighed og forståelse. Vi elsker vores kunder og vi elsker vores arbejde.

Oplysningerne du finder her, vil hjælpe dig med at forstå de mange måder, hvorpå vores repræsentanter kan hjælpe dig med produkterne fra GoDaddy.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe. INKLUDERET
Køb eller fornyelse af produkter fra GoDaddy
Konfigurering af produkter fra GoDaddy
Vise dig trin for trin hvordan du bruger vores produkter
Fejlfinding vedrørende forbindelse og adgangsfejl
Sikring af vores systemer og arkitektur er kører
Gratis konsultationer vedrørende virksomhedsvækst
Nyttige råd om hvordan din virksomhed bliver set online

Vi har også udviklet en gruppe serviceydelser, der hjælper kunder med avancerede problemer. Du få detaljerede oplysninger om disse i afsnittet Yderligere support i denne artikel.

Klik på afsnittene herunder, for at se den support vi yder vedrørende specifikke produkter.

Domænenavne

Registrering og konfigurering af et domænenavn? Vi kan hjælpe med at finde det helt rigtige og vise dig hvordan forbinde det website og dine e-mailkonti. Vi vil også vise dig hvordan du bruger dine værktøjer til domæneadministrering - alt ligefra fornyelse og beskyttelse af dit domæne til udførsel af avancerede ændringer til din DNS-tjeneste.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med dit domæne. INKLUDERET
Registrering og fornyelse af domæner
Konfiguration af domæner (websites, hosting og e-mail)
Brug af vores domæneadministration
Opdatering af kontaktoplysninger for domænenavn
Oprettelse og redigering af DNS-zonefiler
Redigering af zonefiler så de virker med produkter fra GoDaddy

Microsoft® Office™ 365

Vi er her for at hjælpe dig med at indstille og konfigurere dine Office 365-konti. Har du brug for hjælp til indstilling af e-mailadresser til dit domænenavn? Adgang til din e-mail og kalenderkonti på din computer eller mobilenhed? Indstilling af e-mailvideresendelse eller automatiske svar? Vi skal nok vise dig hvordan. Afsendelse og modtagelse af e-mail? Også det. Vi vil også forklare, hvordan du bruger Office 365 på nettet, fra oprettelse af en begivenhed til downloading af apps.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med Office 365.
Køb og fornyelse af Office 365-konti
Forklare funktioner og fordele ved Office 365
Oprettelse Office 365-konti
Få dit domæne til at virke med Office 365
Administrering og fjernelse af Office 365-konti
Adgang til dine kalendere
Hentning af Office 365 programmer
Konfigurering af Lync-chat i din virksomhed

GoDaddy Website Builder

Er du klar til at opsætte og konfigurere din Websiteopbygning-konto? Vi kan hjælpe med at tilføje dine oplysninger og begynde at redigere websider på dit website. Hvis du har forretnings- eller personlige oplysninger klar tager det kun et par minutter. Vi kan også forklare funktionerne i Websiteopbygning og fordelene herunder dem, der er perfekte til dit site.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med Websiteopbygning. INKLUDERET
Køb eller fornyelse af Websiteopbygning
Forklare funktioner og fordele ved Websiteopbygning
Konfiguration af din Websiteopbygning-konto
Få dit domæne til at virke med Office 365
Forklaring af hvordan Websiteopbygning anvendes
Forklare hvordan du tilføjer eller sletter websider
Forklare hvordan du tilføjer og sletter indhold (ord og billeder)
Installering af tilføjelsesprogrammer til GoDaddy Websiteopbygning (f.eks. Get Found (bliv fundet))
Forbind dit Websiteopbygningswebsite til sociale medier
Forklaring af hvordan du publicerer det website du har oprettet med Websiteopbygning

Webhosting

Sikre at din hostingkonto er oppe. Uanset om du anvender cPanel, Plesk eller vores eget kontrolpanel kan vi vise dig, hvor du skal begynde eller foretage ændringer. Har du behov for en database, installere et webprogram eller overføre og redigere filer. Vi ved hvor du skal gøre det. Vi kan endda give dig indstillinger så du har adgang til dine hosting mailkonti. Hvis indstillingerne ikke virker, kan vi fejlfinde og finde ud af hvad der er galt.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med hosting. INKLUDERET
Køb eller fornyelse af delt hosting
Forklaring af fordele ved og funktioner i vores delte hosting
Konfigurere din delte hostingkonto
Få dit domæne til at virke med hosting
Fejlfinding ved problemer med ydelse af website
Brug af vores kontrolpaneler
Give den grundlæggende konfiguration til din FTP-klient
Forklaring af hvordan du overfører filer til dit website
Installation af tredjepartsprogrammer via dit kontrolpanel
Sikkerhedskopiering af din database eller dit website
Viden om trinvis flytning af din hosting
Installere et GoDaddy SSL-certifikat
Opret e-mailkonti
Afsendelse og modtagelse af e-mail på mobilenhed eller computer

Vi tilbyder også eksperthjælp*, hvis du har behov for hjælp med:

• Flytning af website fra anden udbyder
  • Guided tur og konfiguration af hostingdashboard (cPanel, Plesk, Administreret WordPress)
  • Konfiguration af FTP-klienter

*Ekspert tjenester er gebyrbaserede ydelser og er kun er tilgængelige fra vores supportteam i USA og som ikke er inkluderet i GoDaddy’s gratissupport. Ring til 1+ 480 505 88 77. Du kan finde flere oplysninger om eksperttjenesterne i

.

VPS og dedikerede servere

Du har brug en server, der er oppe og det sørger vi for. Vi sikrer at du har adgang til din server samt at dine foretrukne konfigurationer virker når vi konfigurer dem. Hvis du holder dig til de almindelige standard indstillinger til din cPanel- eller Plesk-server, leverer vi en standardkonfiguration af FTP, database og e-mail.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med dit domæne.
Køb eller fornyelse af servere
Forklare funktioner og fordele ved vores server
Konfigurering og levering af din server
Adgang til din server
Nulstille adgangskoden til root
Adgang til din servers kontrolpanel
Viden om trinvis flytning af din hosting
Installering af dit GoDaddy SSL-certifikat med tilhørende produkter fra GoDaddy1

1 Dette omfatter ikke installationer med kommandolinje eller Tomcat.

Vi tilbyder også administrative tjenester* til vores servere, hvis du har brug for en hånd med:

• Serverkonfiguration
  • DNS-opsætning
  • Konfiguration af domæne
  • Avanceret analyse af ydeevne
  • Optimering af Apache
  • MySQL optimering
  • Sikkerhedsscan og overvågning (SSA)
  • Forhindring af indtrængen
  • Tilpassede regler firewall
  • Programsupport
  • Opgradering af PHP version
  • Databaseadministration
  • Fjernelse af ondsindede programmer og programmer på den sorte liste
  • Installation af PHP-modul

*Administrative tjenester er tilgængelige med administreret hosting, assisteret serviceplan eller ekspert tjenester, der er gebyrbaserede ydelser, der kun er tilgængelige fra vores supportteam i USA og som ikke er inkluderet i GoDaddy’s gratissupport. Ring til +1 480 505 88 77. Du kan finde flere oplysninger om eksperttjenesterne i

.

SSL-certifikater

Har du bestemt dig for at sikre dine data på dit website med et SSL-certifikat? Hvor svært det at konfigurere? Vi kan besvare disse spørgsmål og mere til, vi kan gå igennem hvad du behøver for at komme i gang. Hvis du har et website, webshop eller en hostingkonto hos GoDaddy, så kan vi også gå igennem installationen med dig.

Her er et par måder, hvor vi kan hjælpe med dit SSL-certifikat.
Køb eller fornyelse af SSL-certifikater
Forklare funktioner og fordele ved SSL-certifikater
Installering af dit GoDaddy SSL-certifikat med tilhørende produkter fra GoDaddy1
Validere dit SSL-certifikat
Sende SSL-valideringsmail igen
Fejlfinding af SSL-webbrowserfejl
Forklare hvordan du ændrer din zone til sikre sites

1 Dette omfatter ikke installationer med kommandolinje eller Tomcat.

Vi tilbyder også ekspert SSL-certifikattjenester, hvis du har behov for hjælp med installeringen af et SSL-certifikater på tredjepart servere. Det er gebyrbaserede ydelser, der kun er tilgængelige fra vores supportteam i USA og som ikke er inkluderet i GoDaddy’s gratissupport. Ring til +1 480 505 88 77. Du kan finde flere oplysninger om eksperttjenesterne i

.

Yderligere support

Behøver du hjælp med avancerede problemer? Kræver dit projekt, din løsning eller din næste udfordring mere end engangsamtale? Det kan vi også hjælpe med. Vi tilbyder en lang liste med avancerede, gebyrbaserede tjenester, der sikrer at din tilstedeværelse på nettet altid er den bedste, selv hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynde eller har den nødvendige tid:

• Flytning af hosting fra en anden udbyder
  • Kom i gang med hosting inkluderet konfiguration og en guided tur (cPanel®, Parallels Plesk-panel®, Administreret WordPress®)
  • Konfiguration af FTP-klienter
  • Installering af GoDaddy SSL-certifikater på andre virksomheders servere
  • Servicering af din VPS eller dedikerede server

Du kan få yderligere oplysninger om disse tjenester, såvel som købe dem her.

Tilgængeligheden af produkter og tjensteydelser varierer efter kundelandet.