GoDaddy Hjælp

GoDaddy WordPress-plugins

GoDaddy har udviklet adskillige plugins til WordPress. Hver af disse plugins har sin egen oplysnings- og supportside på WordPress.org. Oplysningssiderne indeholder en beskrivelse, et downloadlink og anmeldelser. Du finder også et link til supportforum for hver af disse plugins.

Hvis du har brug for hjælp til at installere, aktivere eller opdatere en plugin, kan du gennemse tjenesten WordPress Premium-support.

PluginSupport
Poynt til WooCommerce plugin-informationBesøg support til Poynt-plugin
GoDaddy e-mailmarkedsføringsinformationBesøg support til E-mailmarkedsføring
GoDaddy-forhandlerbutik informationBesøg support til forhandlerbutik
Sideopbygning med Gutenberg Blocks – CoBlocksBesøg support til CoBlocks

Flere oplysninger