Godkend min anmodning om certifikat (udvidet validering)

Når du har anmodet om et udvidet valideringscertifikat (EV), verificerer vi dit:

• Kontrol af domænenavnet i din anmodning
  • Identitet, adresse og telefonnummer
  • Udvidet registreringskvalificering

Verificering af domænekontrol

Vi verificerer, at du kontrollerer domænenavnet i din anmodning ved at kontrollere din GoDaddy-konto og offentligt tilgængelige fortegnelser i WHOIS-databasen.

Vi anmoder også nogle kunder om manuelt at bekræfte, at de kontrollerer deres domænenavne. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS).

Udvidet registreringsgodkendelse

Da udvidede valideringer tilbyder det højeste garantiniveau, kræver vi en grundig verificeringsprocedure for din anmodning. Dette kræver dokumenter så som:

• Certifikatanmodning underskrevet af den, som anmoder om certifikatet og godkenderen af certifikatet
  • Underskrevet kontaktaftale for alle indledende anmodninger og ændringer til autoriserede underskriver
  • Notarielt bekræftet personlig udtalelsesattestering (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet ansigt-til-ansigt udtalelsesattestering (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet kopi af det foto-id, som bruges til at identificere validering (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Verificeret udtalelse eller certificeret brev fra en statsautoriseret revisor, afhængig af resultaterne fra andre valideringsmetoder

Hvor længe varer proceduren?

Hele proceduren for verificering af din virksomhedsregistrering kan tage et par uger.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvad vi har brug for, at du gør herefter, kan du finde vores supportnummer i dit SSL-kontrolpanel. Det vises i højre side lige under statusindikatoren.

Næste trin

Når du har bekræftet, at du kontrollerer domænenavnet, afhænger næste trin af, hvor du bruger certifikatet:

Beliggenhed Næste trin
VPS eller dedikeret server, som du kontrollerer Downloading af et SSL-certifikate
Et hvilket som helst andet produkt fra GoDaddy Vi udfører SSL-installationen for dig – så du skal ikke gøre mere!