Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Godkend overførsel af domæne til GoDaddy

For at kunne overføre dit domænenavn til GoDaddy skal du indtaste en gyldig godkendelseskode (også kaldet en EPP -kode eller overførselsnøgle ). Du kan indtaste godkendelseskoden fra din GoDaddy -konto, når du har købt domæneoverførslen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I menuen Domæner skal du vælgeOverførsler:
    vælg overførsler i menuen domæner
  3. Under overskriften de Ventende Overførsler, vælg overførsler i.
    overførsler ind eller ud
  4. I kolonnen Status skal du finde eventuelle domæner, der viser den korrekte nødvendige godkendelseskode .
  5. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil godkende. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  6. Vælg Accepter overførsel over listen over domæner.
  7. Indtast dine godkendelseskoder fra fanen Basic eller Advanced :
    • Grundlæggende - Indtast godkendelseskoden i feltet ved siden af domænenavnet.
    • Avanceret - Indtast et domænenavn og dets godkendelseskode pr. Linje adskilt med et komma, et mellemrum eller en fane.
  8. Vælg Jeg godkender overførslen..., og klik derefter på Udfør.
  9. Klik på OK.

Bemærk: Det kan tage 5 til 7 dage før domæneoverførsler er gennemført.