Godkend overførsel af domæne til GoDaddy

Obligatorisk: Hvis du købte et domæne før den 26. maj 2017, kan det stadig være nødvendigt at fuldføre disse trin for at godkende din overførsel. Men hvis du købte et domæne efter den 16. maj 2017, skal du blot klikke på knappen Godkend i e-mailen, der blev sendt til den administrative kontaktpersons (admin) e-mailadresse (eller registrantkontaktpersonens e-mail for .au-domæner), for at godkende overførslen. Det var det!

Når du har ‌‌købt en overførsel af et domænenavn til GoDaddy, skal du godkende GoDaddy for at fuldføre proceduren for overførsel af domænenavn.

1. Log ind på siden Mine Produkter.
  2. Hvis fanen ikke åbner automatisk, skal du vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. I menuen Domæner skal du vælge Indgående overførsler:

Kontrollér status for indgående overførsler

7. Klik på Godkend overførsel.
  8. Klik på Tilføj nu.
  9. Vælg en af følgende fremgangsmåder:
    • Vælg fanen Basis, og indtast derefter Godkendelseskoden fra den nuværende registrator (hvis gældende) i feltet ved siden af dit domænenavn.
    • Vælg fanen Avanceret, og indtast ét domænenavn med tilhørende godkendelseskode pr. linje. Adskil hvert domænenavn fra den tilhørende godkendelseskode med et komma, et mellemrum eller et tabulatorskift.

Bemærk: Hvis du ikke har en godkendelseskode, se Hvordan får jeg en godkendelseskode til at flytte mit domænenavn til jer? Nogle typer af domænenavne kræver ikke godkendelseskoder.

10. Vælg Jeg godkender overførslen..., og klik derefter på Udfør.
  11. Klik på OK.

For de fleste typer af domænenavne tager en overførsel mellem fem og syv dage, fra det tidspunkt du autoriserer det. For nogle ccTLD-domæner (domænenavne på topniveau med landekode) kan det tage længere tid.

Næste trin

Kontrollér status for din overførsel af domænenavn.