Google Analytics -sporing: Hændelsesnavne i Managed WordPress Ecommerce og Managed WooCommerce Stores

Google Analytics kan spore en række forskellige begivenheder udløst af kunden på dit website. Her er en liste over, hvilke begivenheder der spores som standard, og under hvilke omstændigheder de udløses. Du kan også tildele tilpassede navne til disse begivenheder i dine Managed WordPress Ecommerce- eller Managed WooCommerce Stores -indstillinger for Google Analytics.

Bemærk: Vores integration understøtter midlertidigt brugen af både Universal Analytics (UA) og Google Analytics 4 (GA4) -egenskaber. Eftersom de sporer lignende begivenheder, kan navnene variere. Du kan finde en liste over de forskellige begivenheder nedenfor baseret på hvilken ejendom sporer dem.

GA4 -begivenheder

Med introduktionen af den samtidige sporing af både UA- og GA4 -egenskaber viser vores integration de forskellige begivenheder opdelt i sektioner. Mere specifikt:

Anbefalede begivenheder

Disse begivenheder bruges i Googles automatiske rapportering i dit Google Analytics -dashboard. Vi anbefaler, at du ikke tilpasser disse begivenheder, da det kan medføre, at denne automatiserede rapportering ikke fungerer som forventet. Når det er sagt, kan du lade feltet være tomt, hvis du vil stoppe sporing af en bestemt begivenhed.

• Login – Udløst, når en kunde logger på. Logonet kan forekomme hvor som helst (wp-login.php, min kontoside, log ind-widget osv.), Og det bliver sporet. Brugere identificeres så snart de logger ind og spores som den identitet indtil de logger af (hvis du aktiverer sporing af bruger -id).
  • Tilmeld dig – Udløst når en besøgende registrerer en konto. Tilslutter sig WordPress -registreringssystemet og sporer registreringer hvor som helst WordPress -registreringsformularen bruges.
  • Føj til indkøbsvogn – Udløses, når en besøgende tilføjer en vare i deres indkøbsvogn, enten på en enkelt produktside eller via et AJAX -link på kategorisider. Kroge ind i ‘ woocommerce_add_to_cart ’ handling, så tilpassede tilføj til indkøbsvogn-links sporer også, hvis de er forbundet med den pågældende krog.
  • Fjern fra indkøbsvogn – Udløst når en besøgende fjerner en vare fra deres indkøbsvogn.
  • Vis indkøbsvogn – Udløst når en besøgende ser indkøbsvognen. Dette spores, selvom indkøbsvognen er tom.
  • Begynd kassen – Udløses, når en besøgende begynder kassen, især når ‘ woocommerce_after_checkout_form ’ action -brande.
  • Tilføj oplysninger om levering – Udløst når en kunde vælger en forsendelsesmetode i kassen.
  • Tilføj betalingsoplysninger – Udløst når en kunde vælger en betalingsmetode ved kassen.
  • Køb – Udløst når et kundekøb er blevet indsendt eller betalt for. Dette sporer efter gateways, som øjeblikkeligt fuldfører betalingen, såsom kreditkort, eller dem, der placerer ordren til en senere betaling, såsom en “ Tjek betaling ” rækkefølge.
  • Refusion – Udløst når en ordre er blevet refunderet fuldt ud .

Brugerdefinerede begivenheder (GA4)

Brugerdefinerede begivenheder spores ved hjælp af vores integration, men disse er ikke knyttet til Googles automatiske rapportering, så du skal muligvis justere dine rapporteringstabeller i Google Analytics for at se disse data. Du kan finde flere oplysninger her. Du kan efterlade et felt tomt, hvis du vil stoppe med at spore en specifik begivenhed.

• Log af – Udløst når en kunde logger af. Identiteter ryddes ved logout, så du kan spore nøjagtigt flere brugere fra den samme enhed/IP, hvis de bruger forskellige logins, og bruger -id -sporing er aktiveret.
  • Vis Tilmeld – Udløst når en besøgende ser tilmeldingssiden (min konto / registrering). Tilslutter sig WordPress -registreringsformularen og sporer, hvor som helst den bruges.
  • Vis hjemmeside – Udløst når en besøgende ser hjemmesidens hjemmeside.
  • Vis elementliste – Udløst når en kunde ser en liste over produkter, for eksempel butiksiden eller relaterede produkter under en enkelt produktside.
  • Vis element – Udløst når en besøgende ser et enkelt produkt.
  • Vælg element – Udløst når en besøgende klikker på et produkt i en fortegnelse, f.eks. Fra websiden eller i søgeresultater.
  • Skift antal i indkøbsvogn – Udløst når en besøgende øger eller formindsker antallet af enheder i deres indkøbsvogn. Denne begivenhed kan optages meget ofte, hvis besøgende på dit site har en tendens til at have et stort antal unikke varer i deres indkøbsvogn. Hvis det er tilfældet, kan du deaktivere denne begivenhed.
  • Anvend kupon – Udløst når en besøgende anvender en kupon på enten indkøbsvognen eller kassen.
  • Fjern kupon – Udløst når en besøgende tager en kupon ud af indkøbsvognen eller under kassen.
  • Oplys fakturerings -e -mail – Udløst når en besøgende angiver en fakturerings -e -mail på kassen.
  • Afgiv ordre – Udløst når en kunde afgiver en ordre via kassen.
  • Start betaling – Udløst når en kunde starter betalingsprocessen. Dette spores kun, hvis du bruger en betalingsgateway, der bruger en “ Betal ” side, såsom Chase Paymentech eller Authorize.Net SIM.
  • Gennemse – Udløst når en besøgende skriver en anmeldelse af et produkt. Dette spores før spambehandling, så hvis du får en masse spam, kan du overveje at deaktivere denne begivenhed.
  • Kommentar – Udløst når en besøgende skriver en kommentar til et blogindlæg. Dette spores før spambehandling, så hvis du får en masse kommentarspam, kan du også overveje at deaktivere denne begivenhed.
  • Vis konto – Udløst når en logget kunde ser ‘ Min konto ’ side.
  • Vis rækkefølge – Udløst, når en kunde ser en ordre.
  • Opdater adresse – Udløst, når en kunde opdaterer deres fakturerings- eller leveringsadresse, enten fra deres kontoområde eller under kassen.
  • Skift adgangskode – Udløst når en kunde ændrer deres adgangskode.
  • Anslået levering – Udløst når en besøgende vurderer levering fra indkøbsvognen.
  • Spor rækkefølge – Udløst, når en kunde indsender ‘ Ordresporing ’ formular.
  • Annuller ordre – Udløst når en kunde annullerer en afventende ordre. Betalte ordrer skal refunderes, så de kan spores via “ Refusion ” begivenhed beskrevet ovenfor.
  • Omarranger – Udløst når en kunde bestiller en tidligere ordre.

UA -begivenheder

Hvert UA -begivenhedsnavn, der sendes til Google Analytics, kan ændres ved at redigere det tekstfelt, der er knyttet til hver begivenhed. Dette er nyttigt, hvis du har en eksisterende implementering og ønsker at holde dine begivenhedsnavne konsekvente.

• Logget ind - Udløst når en kunde logger ind på dit site. Denne begivenhed vil blive sporet, uanset om login er på wp-login.php, siden Min konto, en logon-widget eller en hvilken som helst anden login-metode. Hvis du aktiverer sporing af bruger -id, identificeres brugeren, når en bruger logger ind, og den spores som den identitet, indtil vedkommende logger af.
  • Logget af - Udløst når en kunde logger af. Alle identiteter ryddes, når brugeren logger af. Hvis mere end én person bruger den samme computer, men de bruger alle forskellige konti, vil det hjælpe med at spore dem korrekt.
  • Set tilmelding -Udløses, når en besøgende ser tilmeldingssiden (Min konto / registrering). Denne begivenhed tilsluttes WordPress -registreringsformularen og sporer hvor som helst den bruges.
  • Tilmeldt - Udløses, når en besøgende registrerer en konto. Dette hænger også ind i det system, som WordPress bruger til registrering. Det sporer registreringer hvor som helst WordPress -registreringsformularen bruges.
  • Set hjemmeside - Udløst når en besøgende ser din butiks hjemmeside.
  • Set produkt - Udløst når en besøgende ser et enkelt produkt. Dette producerer en begivenhedsmærkat med produktnavnet.
  • Kliket på produkt - Udløses, når en besøgende klikker på et produkt i en fortegnelse. Dette gælder i butikken eller i søgeresultaterne. Igen bruges Produktnavnet som begivenhedsmærkat i denne situation.
  • Føjet til indkøbsvogn - Udløst når en besøgende tilføjer en vare i deres indkøbsvogn. Dette udløses på en enkelt produktside eller et link på kategorisider, der opdaterer siden med en AJAX-anmodning, så begivenheder i begge disse situationer spores. Derudover hører denne begivenhed ind i handlingen 'woocommerce_add_to_cart'. Det betyder, at dine tilpassede tilføj til indkøbsvogn-links også skal spores. Det tilføjer etiketter for Produktnavn, Mængde, Kategori og Attributter (hvis det pågældende produkt er en variation af et variabelt produkt).
  • Fjernet fra indkøbsvogn - Udløst når en besøgende fjerner en vare fra deres indkøbsvogn. Dette tilføjer en etiket med produktnavnet.
  • Ændret antal i indkøbsvogn - Udløses, når en besøgende tilføjer (eller sænker) antallet af enheder for et bestemt produkt i deres indkøbsvogn. Bemærk, at denne begivenhed måske vises ofte, hvis dine kunder har et stort antal unikke produkter i deres indkøbsvogne. Hvis du ser det i din analyse, kan du deaktivere denne begivenhed uden problemer. Mærkater, der tilføjes her, gælder for produktnavn og antal.
  • Set indkøbsvogn - Udløst når en besøgende ser indkøbsvognen. Dette kræver ikke, at der er noget i indkøbsvognen, og det spores også, når indkøbsvognen er tom.
  • Anvendt kupon - Udløses, når en besøgende anvender en kupon. Dette kan være på indkøbsvognen eller ved kassen. Den tilføjer kuponkoden.
  • Fjernet kupon - Udløst når en besøgende fjerner en kupon. Igen kan det være på indkøbsvognen eller ved kassen. Dette tilføjer også en kuponkode -etiket.
  • Startet kasse - Udløses, når en besøgende starter kassen.
  • E -mail med oplyst fakturering - Udløses, når en besøgende angiver en fakturerings -e -mail på kassen.
  • Valgt betalingsmetode - Udløses, når en besøgende vælger en betalingsmetode ved kassen.
  • Startet betaling - Udløst når en kunde starter betalingsprocessen. Bemærk, at dette kun spores, hvis du bruger en betalingsgateway, der har en separat "Betal" -side, så du kan ikke altid se disse begivenheder afhængigt af de betalingsmetoder, der er tilgængelige på dit website.
  • Gennemført køb - Udløst når en kundes køb er blevet indsendt eller betalt for. Dette sporer gateways, der fuldfører betalingen med det samme, såsom kreditkort, og dem, der forventer betaling senere, såsom en "checkbetaling". Mærkater til dette inkluderer ordre -id, ordre i alt, levering i alt, samlet antal og betalingsmetode.
  • Skrev anmeldelse - Udløses, når en besøgende skriver en anmeldelse af et produkt. Bemærk, at denne begivenhed vil blive sporet, før der træffes foranstaltninger mod spam. Hvis du får en masse spam, kan du overveje at deaktivere denne begivenhed. Mærket Produktnavn anvendes på denne begivenhed.
  • Kommenteret - Udløst når en besøgende skriver en kommentar til et blogindlæg. Som med gennemgangshændelsen spores dette, før spam kan identificeres. Hvis du modtager en masse spam, skal du sikkert deaktivere denne begivenhed. Dette gælder etiketten Indlæg titel.
  • Set konto - Udløst hver gang en kunde ser siden "Min konto".
  • Set ordre - Udløst når en kunde ser en ordre.
  • Opdateret adresse - Udløst når en kunde opdaterer deres adresse (fakturering eller forsendelse).
  • Ændret adgangskode - Udløses, når en kunde ændrer deres adgangskode.
  • Anslået levering - Udløses, når en besøgende estimerer levering på indkøbsvognen. Dette tilføjer Country -etiketten.
  • Sporet ordre - Udløses, hver gang en kunde indsender formularen "Ordresporing".
  • Annulleret ordre - Udløses, når en kunde annullerer afventende ordrer fra deres.
  • Ordre refunderet - Udløst når en ordre er blevet fuldt refunderet.
  • Reordered - Udløst når en kunde bestiller en tidligere ordre