SSL-certifikater Hjælp

Google Chrome: Mit SSL-certifikat fungerer ikke længere

Hvis dit certifikat fungerede før marts 2015, og du ser følgende fejl, er du måske nødt til at genskabe dit certifikat:

Dette skete, fordi Google er holdt op med at understøtte certifikater, som bruger SHA-1 hash (en krypteringsalgoritme), i marts 2015 og kræver nu SHA-2. Som en bedste praksis bør alle certifikater alligevel bruge SHA-2 (flere oplysninger).

Sådan vises dit certifikats krypteringsalgoritme

1. Log ind på din certifikatadministration ved brug af dine GoDaddy oplysninger.
  2. Klik på Vis status ved siden af det certifikat, som du vil bruge.

Dit certifikats krypteringsalgoritme vises i feltet Krypteringsstyrke.

Hvis din Krypteringsstyrke kun er SHA-1, skal du opdatere dit certifikat til at bruge SHA-2 (flere oplysninger).