Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Google Chrome: Ryd din cache

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

1. VælgIkon med tre lodrette prikker Tilpas og styr Google Chrome -menuen.
  2. Vælg Historik , og vælg derefter Historik igen.
  3. Vælg Ryd browserdata .
  4. På listen Tidsinterval skal du vælge Alle tidspunkter .
  5. Vælg Cachelagrede billeder og filer .
  6. Bemærk: Valg af cookies og andre websitedata kan også hjælpe med at løse nogle problemer, men når du sletter dine cookies, slettes også adgangskoder, der er gemt i din browser.

7. Vælg Ryd data .
    vælg kun cache

Relateret trin

• Prøv at se dit website igen.