Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gør min websites SEO bedre

Vores SEO -værktøj hjælper dig med at tilføje ekstra oplysninger om dit site for at fange søgemaskinernes digitale opmærksomhed. De fleste Website Builder -planer og vores Digital Marketing -plan inkluderer søgemaskineoptimering (SEO). ( Sammenlign abonnementer og priser. )

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • I Website Builder: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, du vil ændre.
    • I Digital Marketing: Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Åbn SEO -værktøjet.
    • I Website Builder: I Dashboard skal du vælge Marketing > SEO .
    • I digital marketing: Vælg SEO i dashboardet.
  4. Følg anvisningerne. Hvis dette er første gang, vil guiderne stille dig spørgsmål som hjælp til at optimere din hjemmeside. Hvis du har kørt guiden før, får du muligheden for at optimere hjemmesiden igen, en anden side, blogindlæg eller billeder.
  5. I slutningen af hver guide bliver du bedt om at offentliggøre nu eller vente til senere. Dine ændringer træder først i kraft, når du udgiver dem. Husk, at det tager noget tid, endda op til 8 uger, før SEO -indstillinger træder i kraft.
  6. Optimer flere sider, billeder eller blogindlæg eller vend tilbage for at optimere alt igen, hvis der er ændringer.