Gør min websites SEO bedre

Der er ingen skudsikker måde at forbedre din websides placering i søgemaskineresultaterne på, men vores Hjemmesider + Markedsføring-planer og vores Digital markedsføringsplan inkluderer søgemaskineoptimering (SEO). Vores værktøj hjælper dig med at tilføje flere oplysninger om din webside med henblik på at fange søgemaskinernes digitale opmærksomhed.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

Bemærk: Hvis du har Basic Hjemmesider + Markedsføringsplanen, kan du sammenligne planer og priser med vores SEO-udstyrede planer og overveje at opgradere.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Åbn din site og SEO-værktøjet.
    • I Hjemmesider + Markedsføring: Rul ned til Hjemmesider + Markedsføring og vælg Administrer ved siden af den website, som du vil ændre. På dit Dashboard vælger du Markedsføring > SEO.
      ALTEXT
    • I Digital markedsføring: Rul ned til Onlinemarketing og vælg Administrer ved siden af den website, som du vil ændre. På dit Dashboard vælger du SEO.
      ALTEXT
  3. Følg anvisningerne. Hvis dette er første gang, vil guiderne stille dig spørgsmål som hjælp til at optimere din hjemmeside. Hvis du har kørt guiden før, får du muligheden for at optimere hjemmesiden igen, en anden side, blogindlæg eller billeder.
  4. I slutningen af hver guide bliver du spurgt, om du vil offentliggøre nu, eller om du vil vente til senere. Dine ændringer er ikke live, før du offentliggør dem. Husk, at der kan gå noget tid, før indstillinger for SEO træder i kraft.
  5. Optimer flere sider, billeder eller blogindlæg eller vend tilbage for at optimere alt igen, hvis der er ændringer.

Vis mig hvordan

Denne video er Lektion 5 i introduktionsserien til Introduktion til SEO (søgemaskineoptimering)