Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gør WordPress-versionen privat

Bekræft, at WordPress er opdateret Gør WordPress-versionen privat
Bloker PHP i mapper Fjern WordPress-readme-filen
Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Hvis nogen ved, hvilken version af WordPress du kører, ved de måske nøjagtigt, hvilke sårbarheder dit site har. Det er vigtigt at holde din version privat, hvis du ikke opdaterer til den nyeste version, lige når den kommer ud.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  4. Klik på fanen Hærdning .
  5. Find afsnittet med tagget Fjern WordPress -version .
  6. Hvis afsnittet er rødt, skal du klikke på knappen Anvend hærdning .

Du har nu forhindret din WordPress -version i at blive vist offentligt.