Gruppekalendere mangler efter overflytning fra Workspace Email til Microsoft 365

Når vi flytter dig fra Workspace Email til Microsoft 365, flyttes din personlige kalender til Microsoft 365 for dig, men du skal flytte dine gruppekalendere til Microsoft 365. Først skal du eksportere og importere dine gruppekalendere til Microsoft 365, og derefter dele dem med brugerne.

Advarsel: Du kan logge på din Workspace Email- eller Kalender -konto i 14 dage, efter at din konto er blevet migreret til Microsoft 365. Når din Workspace Email -konto er lukket efter de 14 dage, har du ikke længere adgang til dine gruppekalendere i Workspace Email.

Bemærk: Din Gruppekalender kan gendannes i 60 dage, efter at den er blevet fjernet fra din konto.

Eksportér og importer din kalender

Eksportér dine Gruppekalender fra Onlinekalender, og importer dem derefter til Outlook på internettet i Microsoft 365.

Bemærk: Eksport af dine gruppekalender (r) vil indeholde begivenheder fra de sidste 12 måneder og alle fremtidige begivenheder. Vedhæftninger til begivenheder er ikke en understøttet funktion, når der eksporteres og importeres kalendere.

Eksportér dine Gruppekalender i Onlinekalender

1. Få adgang til din Calendar ved at gå til onlinegroupcalendar.com eller fra din Workspace Webmail -konto ved at vælge knappen Kalender .
  2. Vælg Kalender > Indstillinger > Import/eksport .
  3. log ind -side
  4. Under Handlinger skal du vælgeeksportikon eksportikon for den kalender, du vil eksportere. Din browser åbner eller beder dig om at gemme .ics -filen. Du skal vide, hvor filen er, for at importere den til Outlook på internettet.
  5. vælg eksportikon

Importér din kalender i Outlook på internettet

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I kalenderpanelet til venstre skal du vælge Kalender .
  3. vælg kalender
  4. Vælg Tilføj kalender .
  5. vælg Tilføj kalender
  6. Vælg Opret tom kalender .
  7. oprette tom kalender
  8. Indtast et kalendernavn , og vælg derefter Gem . Du kan dele den med andre senere.
  9. Vælg Upload fra fil .
  10. oprette tom kalender
  11. Vælg Gennemse , og vælg derefter den .ics -fil, du har gemt i Onlinekalender.
  12. På rullelisten Vælg en kalender skal du vælge den kalender, du har oprettet.
  13. >rullemenu i kalender
  14. Vælg Importér .

Del din kalender i Outlook på internettet

Del din kalender ved at sende en invitation, som dine brugere kan acceptere, eller lad andre abonnere på din kalender ved at give dem et link.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I kalenderpanelet til venstre skal du vælge Kalender .
  3. vælg kalender
  4. Vælgikon med tre prikker ikon med tre prikker ved siden af den kalender, som du gerne vil dele, og vælg derefter Deling og tilladelser .
  5. vælg deling og tilladelser
  6. Indtast e -mailadresserne i din organisation, som du gerne vil dele kalenderen med.
  7. indtast adresser
  8. På rullemenuen skal du vælge et af følgende visningsadgangsniveauer:
    • Kan se, når jeg har travlt
    • Kan se titler og placeringer
    • Kan se alle detaljer
  9. Vælg Del for at sende en e -mailinvitation til denne kalender. Brugere, som du har delt kalenderen med, skal acceptere invitationen til at se kalenderen.
  1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I kalenderpanelet til venstre skal du vælge Kalender .
  3. vælg kalender
  4. Vælg indstillingsikonet øverst til højre.
  5. vælg tandhjulsikonet
  6. Vælg Vis alle Outlook -indstillinger .
  7. vælg vis indstillinger for visning
  8. Vælg Delte kalendere i Kalender .
  9. Under Udgiv kalender skal du bruge rullelisten til at vælge en kalender.
  10. vælg kalenderens rullemenu
  11. Vælg en af følgende i rullelisten Vælg tilladelser :
    • Kan se, når jeg har travlt
    • Kan se titler og placeringer
    • Kan se alle detaljer
  12. Vælg Udgiv.
  13. Hvis du vil dele kalenderen med brugerne, skal du kopiere Calendar -linket til HTML eller ICS:
    • HTML : Kopiér dette link, hvis du ønsker, at modtagere skal se kalenderen i en browser.
    • ICS : Kopiér dette link, hvis du ønsker, at modtagere abonnerer på kalenderen.