Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Guidet rundvisning i Linux -hosting Del 1: Dashboard på min konto

Vi ved, at du vil komme i gang med at opbygge din hjemmeside og administrere din Linux -hostingkonto. Denne rundvisning viser dig alle de steder, hvor du arbejder. Lad os starte med at kigge på dit kontos dashboard .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Rul ned til og vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af din Linux -hostingkonto.
    vælg administrer

Dit kontos dashboard åbnes i et nyt browservindue eller -fane. Du ser dit domænenavn øverst.
    kontoudashboard

Hvad findes der i Dashboard?

Dashboardet er det sted, hvor du udfører kontorelaterede opgaver, f.eks. Opgradering af din konto til et højere niveau eller søgning efter forbindelsesoplysninger til din server. Et par af de vigtigste ting, du kan gøre fra dette dashboard, er:

• Tilføjelse af flere domænenavne til kontoen: Alle vores Linux -hostingplaner (undtagen Economy) understøtter flere websites og domæner. Når du er klar til at tilføje flere sites og domæner skal du i afsnittet Websites (lige under dit primære domænenavn) vælge Tilføj website .
      vælg Tilføj website for at tilføje flere domæner
    • Begynd at bruge WordPress: Hvis du installerede WordPress under opsætningen (som de fleste af vores kunder), og du bare ikke kan vente med at komme i gang, skal du vælge Administrator i afsnittet Websites . Vi fører dig lige ind i WordPress & mdash; intet login nødvendigt!
      vælg admin for at åbne wordpress

Hvad findes der i Action Center?

Lige under afsnittet Websites finder du Handlingscenter . Her finder du links til nyttige supportartikler, oplysninger om ny softwareversion og mere. Vi opdaterer Action Center hver måned.

Bemærk: Hvis du installerede WordPress under opsætningen, skal du kigge i Handlingscenter for et link til vores hjælpeartikel "Kom godt i gang med WordPress i Linux -hosting"— en liste over de mest anbefalede ting, du kan gøre for at begynde at bygge dit WordPress-website.

Andre faner til mere avanceret arbejde

Øverst på dashboardet, lige over dit primære domænenavn, kan du se nogle få faner.
    faner til kontoens dashboard /p >

De opgaver, du kan finde i disse faner, er til mere avanceret arbejde, såsom at arbejde med din database, flytte filer på kontoen eller tilføje flere FTP -brugere til din konto.

Vores næste stop på turen: WordPress

Lad os fortsætte den guidede tur med et kig på WordPress.

Eller hvis du ikke planlægger at bruge WordPress, kan du springe videre til vores kig på cPanel .