Guidet rundvisning i Linux -hosting Del 4: Resumé, og hvad du skal gøre næste

Vores rundvisning er gennemført! Undervejs lærte du om:

• Dit kontrolpanel på din Linux -konto. Det er her, du udfører kontorrelaterede opgaver, f.eks. Tilføjelse af flere domæner, visning af dine serveroplysninger eller ændring af dine adgangskoder til konti.
  • Dit WordPress -dashboard . Det er her, du bygger dit website & mdash; tilføjer sider, indlæg og medier, skifter tema og meget mere.
  • Din cPanel Admin -startside . Det er her, du kan finjustere avancerede websiteindstillinger som f.eks. PHP-indstillinger og indstillinger eller administration af hjemmesidesikkerhed.

Hvad er det næste?

Her er en liste over vigtige opgaver, du skal gøre for at få en god start:

Tak fordi du har taget turen!

Denne rundvisning er en helt ny oplevelse, og vi håber, at det hjælper dig med at få fart på din nye Linux -hostingkonto. Vi vil meget gerne have din feedback om turen! Når du ser pop op -meddelelsen "Var denne artikel nyttig?" vælg Ja (eller Nej , hvis det er sådan, du virkelig har det), og skriv en kommentar til os i feltet. Vi er virkelig interesserede i, hvad du syntes om turen, og hvordan du synes, vi kan gøre det bedre . På forhånd tak for hjælp!
hvordan man laver kommentarer

Få mere at vide om din konto

Lær mere om WordPress

Læs mere om cPanel